joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wydrapuję ziemi słowapo wiwisekcjiwieszam je na niciach znaczeńzbieram kropkipo cmentarzachspóźniam siępo przecinkiszerokim łukiemwymijam natrętne pytajnikihałaśliwe windywykrzyknikówwyrywają z kontekstutworzęnowotwory
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 najbardziej mi się windy wykrzykników podobaja
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świetny pomysł na wiersz! faktycznie te windy wykrzykników interesujące Serdecznie pozdrawiamNatalia
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przeczytałem z trudem. Nic nie znalałem dla siebie. Napisane w zastraszająco niezgrabny sposób; jeśli tak miało być, to gratuluję.Adam
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wiem, trudno mi się jakoś ustosunkować do tego wiersza. Podobają mi się hałaśliwe windywykrzyknikówTreść tego tekstu jest mi obojętna. To chyba nie jest dobre dla wiersza.pozdrawiam
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za te parę kubłów zimnej wody, ogrzanej może tylko windami wykrzykników Należało mi się! Obiecuję poprawę (i mam nadzieję, że uda mi się słowa dotrzymać). Albo pisać przyzwoicie, albo "pióro w kubeł"! Pozdrawiam, i jeszcze raz dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi