Anna_Para Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 powiedz, że to nieprawda, zabawa, sprawdzian, jak głęboko możesz spenetrować wrażliwość, spotęgować zazdrość o czas, nasienie, słowo. jak umiem nie być, mdleć, kupić, umierać, zatracać zmysły kolorowo. poza wzgórzami tęgich burz coś się gromadzi, nie umiera. co? wiemy tylko nadzy my, zapiekło piekło, jak cholera. tak strasznie podle, aż niezdrowo. ach, odwrócona cesarzowo. wracaj na miejsce pośród kart. miłość to nie jest tani żart.
Anna_Para Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jak wracać, to z przytupem:)
Magda_Tara Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 miłość to nie jest tani żart :)) seks - takoż seksownie tu, że ach! a o przytupie powiedziałam na P - ale zgodność odczuwania! podoba się, Para. :D
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 przyznam, że cholernie "sexy" to wyznanie :) wracaj, zawracaj "odwrócona cesarzowo", "miłość to nie tani żart", ona wiele kosztuje... :)) serdecznie i cieplutko Aniu - Krysia
grazyna k Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Oj piękny ten przytup ,piękny:)))
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ojej Taruniu, a miało być grzecznie i "po przyjacielsku". Dzięki! Pa ra :)
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Krysiu, dzięki za wierność, a ja podła tyle milczałam! Dzięki, że jesteś znów u mnie, jak zwykle miła i rzeczowa, całuski, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Grażynko: Na ten przymiotnik zawsze się uśmiecham! I wtedy widać cały mój a- para- t! Dzięki!
marek_cz. Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Obnażone i spenetrowane uczucia bolą. Zagranie nieczysztą kartą, jeszcze bardziej. Napisałbym, że to jest o pogwałconych uczuciach, może godności, ale nie kojarzy mi się utwór z erotykiem, a przyznam się, że przeczytałem komentarze pod wierszem i teraz mam minę pokerzysty.
wanesa_ciska Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 tak nie jest tanim żartem uczucie i nie rozmieniaj go na drobne peelko .pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Marku, oczywiście, że o uczuciach! Jakżeby inaczej? Dobrze czytasz treść wiersza! Dzięki, witam pierwszy raz u mnie! Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Wanesko, błagam: O wierszuuuu!!!! Dzięki za rady dla peelki! :) Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ o wierszu rady dla peelki są pośrednio przecież ,,że ognisty ,że analizą uczuć ,że kipi pożądaniem i tęsknotą ,,,wszystko tam jest ,,,Paro ...
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Wanesko: Dzięki raz jeszcze:)
Fly Elika Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 zagladnęłam by przeczytać, bo ciekawy i dobry ten wiersz czyli mnie zainteresował tym czymś :)) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi