łysy taytanczyk Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 zrób to napisz tamto będzie fajna zabawa ludzie skomentują poczujesz się lubiany będzie fajnie pamiętajcie nigdy nie słuchajcie złych duchów wszystko się obróci przeciwko wam nawet brak metafor a co dopiero ich nad miar kręci się to w kółko a nawet na opak mówisz pinezka jak do ściany
Jolanta_S. Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś mi tu szepce cień za ścianą - znajoma postać... fajny ciekawy wiersz, chociaż temat zdaje się zbyt codzienny. serdecznie - Jola.
krzysztof marek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mówisz pinezka jak do ściany celne spostrzeżenie w kontekście całości. pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 małe pytanko a propos "zły diabeł"... czy diabeł może być dobry? czy to... "przymrużenie oka" w kontekście treści? ;-) pozdrawiam serdecznie - Krysia
łysy taytanczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jednak to musi być naprawdę zły duch, taki co to podkrada miód i powidła ze spiżarni. Codzienność bywa słodka, a nawet barwna. Zdrówka, Jolanto!
łysy taytanczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest tak, jak mówisz Krysiu. Zły diabeł, to jak podwójne zaprzeczenie w logice, wychodzi na dobry, jednak nazywa się zły i tak go widzą. Gdyż jest dobry. Wszakoż kimże on? Czy za mną? Dziękuję i zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ i o co chodzi?? Ja się już od dawna od Pana, krzysztof marek, odpiąłem (o ile żem się przypinał jak wedle Pana). Nie pcham się gdzie mnie nie chcą - tyle ludzi na świecie. Nie był Pan odpowiednim konwersantem, ot co. Zdrówka!
krzysztof marek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ i o co chodzi?? Ja się już od dawna od Pana, krzysztof marek, odpiąłem (o ile żem się przypinał jak wedle Pana). Nie pcham się gdzie mnie nie chcą - tyle ludzi na świecie. Nie był Pan odpowiednim konwersantem, ot co. Zdrówka! o nic nie chodzi. nie jest i nie było moim celem tworzenie nieodpowiednich konwersacji. odpinam się, wedle równowagi. zdrówka również!
Jolanta_S. Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jednak to musi być naprawdę zły duch, taki co to podkrada miód i powidła ze spiżarni. Codzienność bywa słodka, a nawet barwna. Zdrówka, Jolanto! Oj Łysy, a ja nie powiedziałam, że codzienność bywa szara, czy gożka :) Obym tylko nie była duchem, bo lubię podkradać ;) Serdecznie i zdrówka - Jola.
łysy taytanczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ i o co chodzi?? Ja się już od dawna od Pana, krzysztof marek, odpiąłem (o ile żem się przypinał jak wedle Pana). Nie pcham się gdzie mnie nie chcą - tyle ludzi na świecie. Nie był Pan odpowiednim konwersantem, ot co. Zdrówka! o nic nie chodzi. nie jest i nie było moim celem tworzenie nieodpowiednich konwersacji. odpinam się, wedle równowagi. zdrówka również! Krzysztof marek, Ty masz naprawdę piękną duszę. Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ani ja, również tego nie wypowiedziałem. Same słodkości, Jolanto, jak rozumiem? Zdrówka!
Magda_Tara Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ale fajny...zaraz wracam :)))))
łysy taytanczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, takim małym komentarzem mnie nie zbędziesz;))
Jolanta_S. Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Magda uważaj na pinezki ostre ;)
Magda_Tara Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja taka jestem, że niestraszne mi pinezki :)))))))) pinezka przywiązuje przypinezkowanego i miło popatrzeć na takiego, również poczytać :))))))), nawet, jak się wierci, jak Ty, Łysielu :D będziesz u Białego???? masz być! to cię przypinezkuję! i się nie wywiniesz. dla mnie bez tego:poczujesz się lubiany będzie fajnie pamiętajcie nigdy nie słuchajcie złych duchów ale to twoje jest! broń się :))
kasia.mała Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ciekawy wiersz i przenośnie serdecznie
stokrotki w rosole Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 zły diabeł mówisz? Ja to nazywam intuicją. Serdecznie pozdrawiam, łucja.
Pan_Biały Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 he, no tak, no tak coś w tym jest pozdrawiam r
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A pewnie, Rafał, że jest, bo i cóż by nie miało; Zdrówka.
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieoczywista interpretacja, łucja, ale nie najgorsza;) Zdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi