WiJa Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Jeżeli już coś wychodzi na jaw to co tu dużo mówić – można przypuszczać bo to jest polityka czyli wiedza powszechna – w służbie czy gestii tego gdzie kto jest a gdzie go nie ma. Owszem – prawda wcale nie dla głupich jest niewyobrażalna ale najbardziej tam gdzie nie ma miejsca na improwizację… Że kto by kim nie był jest tylko tym kim sam odnajduje się poczuwając.
anton Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kontener
olek bolo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kontener no kurde, wpadłem w jakąś manię, wszędzie widzę H.Lectera pozdr
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no widać skorzystałeś z mojej propozycji, kontener więcej pomieści i nie trzeba się rozpisywać...
Jolanta_S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Że kto by kim nie był jest tylko tym kim sam odnajduje się poczuwając. Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jeżeli już coś wychodzi na jaw to co tu dużo mówić MN
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaobserwowałem nowe zjawisko: wchodzenia w literkę d* na serio (czyt.: anton), żal duszę ściska :D A prawda, jak widać, sama się wyzwala, Wijo, słabiutko, jak dla mnie. Pozdrawiam, :::)
Magnetowit_R. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 bo można pisać ważne rzeczy tak w krótkich wersach zacisnąć i zagmatwać by poezją nazwać kurde forma tak słaba że dałbym minusa jakbym je dawał za skopanie treści
Agata_Lebek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
bestia be Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 nie mam zdania ani na tak ani na nie pozdrawiam bestia
janusz_pyzinski Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 tym razem bez komentarza,bo ileż razy można to samo pisać
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 jak coś wychodzi na jaw to nie można przypuszczać w tekście jest: jak coś wychodzi na jaw to można przypuszczać to dla mnie sofizmacik taki, że dalej czytając miałem go przed oczami zbyt mocno. no chyba, że polityka jest powodem, z którego wszystko wychodzi na jaw.. ale nie sądzę. więc sama widzisz, nieco pokrętne ścieżki. zdrówko, Jimmy
H.Lecter Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Prawda nad prawdami Mocne ;)
Rekomendowane odpowiedzi