Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Any way, dzięki Macieju. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Januszu, kiedyś napiszę wiersz z panem Januszem. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CCC Beatko.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj tak, trza gonić, ale i to nie pomaga, za dużo okienek szkalnych.... pozdrówki Stefff i dla połówki też :)))) Pozdrawiamy z Henrietką.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Be. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stasiu. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki skąmpcze, rzadko dajesz plusy. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki skąmpcze, rzadko dajesz plusy. Pozdrawiam. jak już widzę coś dla mnie to się daje bez skąpstwa MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki skąmpcze, rzadko dajesz plusy. Pozdrawiam. jak już widzę coś dla mnie to się daje bez skąpstwa MN tym bardziej dziękuję.
Witold Marek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 To jest dzień - znalazłem tu dziś taki dobry wiersz ;) Takie tutejszo-ironiczne rozwinięcie kilku z superstrun tkwiących w haiku: 'dobry świat: rosa pada po kropli, po dwie'. 'A jak się bawią' nie miało być wcale doskonałym ogonem - jest ogonem Niedoskonałego.
piotr marcin Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Myślę sobie tak: panie Barański, bardzo się panu podoba wiersz pana Rewińskiego:-) świetnie napisane, pozdrawiam, Piotr Barański
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję panie Barański, pozdrawiam panie Barański.
JacekSojan Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 jaki nadmiar - mnie zawsze mało, wszystkiego, a zwłaszcza wina.... a że człek czasem da się uwieść młodości? to chyba nie największe przestępstwo; zatem bawić się, bawić się biorąc przykład z młodych; zabawa uczy i rozwija i nigdy nie nudzi, panie R! DOOOObre! :) J.S
mały_dzielny_toster Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne. Pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 święta prawda. Pozdrawiam. Leszek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze prawisz Jacku. Dzięki za DOOOObre! Pozdrawiam winem zacnym.
Rekomendowane odpowiedzi