Sfinks13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 idziesz drogą przez życie spychany w ślepe zaułki chcesz żyć jak człowiek w okowach demokracja szukasz za dnia i w nocy by w ręku czuć wolność w rynsztoku skrępowana jeszcze założą kaganiec każda mijająca chwila to szansa wolnego oddechu
Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 mądry wiersz i przekaz serdecznie
Sfinks13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło za przychylność jednak nie jestem przekonany do wiersza, ale skoro tak twierdzisz , nie wiem , czy dobrze przekazałem, to co chciałem? bardzo dziękuję serdecznie 13
Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie mozna mieć pewności to idealnego odbioru przekazu, wiersz otwiera /jak zamyka/ tytuł, okowy demokracji mają bardzo lub za duże pole do manewru i w rynsztoku itp. -to ma mieć szersze znaczenie przekazu wiersza. Z braku tchu zamyka/otwiera/ trzecia strofa bijąc na zastanowienie o wolny oddech, i znów myśl o braku jak mija każda chwila, pośpiech potrzebny, ale niektórych rzeczy nie da się przyspieszyć, tak odczytałam nie wiem czy dobrze. serdecznie
Sfinks13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dobrze odczytałaś w samo sedno, tak chciałem to opisać, że demokracja jest na papierku a wolności nie ma , ale jest jednak szansa berdzo dziękuję serdecznie 13
Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 bardzo mi się puenta pozdrawiam Grazyna
suindra Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ładne podoba się andrejch ;]
Sfinks13 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięks za czytanie i opinię , jak podoba się puenta to nie jest tak źle serdecznie 13
Sfinks13 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięks za opinie serdecznie 13
Smutek_Jan Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ciekawie napisany wiersz. pozdrawiam autora
Sfinks13 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję pozdrawiam również 13
kasia.mała Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 uff mi też to ładne, brak tchu, bywało gorzej, to teraśniej łatwiej grzecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi