Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• a może zamiast brania dawać                     "To jest nieważne.Bądź przy Mnie i czerp siłę ze Mnie. Ważne jest trwanie mimo wszystko. Ufne trwanie.                                 Ty musisz być silna. Przylgnij do Mnie i bierz Moją Moc, i przekazuj ją innym. Napełniaj Moim pokojem i rozdawaj łagodność i uśmiech, serdeczność i uczynność. Bądź wśród ludzi promieniem Mojej miłości, jaką wszystkich was obdarzam. Nieś ją wszędzie, gdzie pójdziesz. Im więcej rozdasz, tym więcej będziesz miała we własnym sercu. Nie będzie niemrawe, będzie pulsowało Moją miłością i Moją mocą.                          Ufaj i przyjdź do Mnie poi Moją moc i po Moją miłość"                                                                                  cz. 22V 86 g. 7,15 Świadectwo Alicja Lenczewska
    • @viola arvensis Czytając mam ciarki...Bardzo przemawia do mnie Twoja twórczość. 
    • @MIROSŁAW C.   Wzruszająca lekcja pokory i miłości. Twoje słowa o "rozmowach nieodbytych" uderzają w bardzo czułe struny. To piękny dowód na to, że mama na zawsze pozostaje naszym najważniejszym punktem odniesienia, nawet w sferze ciszy. 
    • @Berenika97 Wspaniale!
    • @viola arvensis Dawno nic mnie tak nie wzruszyło,piękny utwór

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...