Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jolu. Jeśli idzie o mosty, to właśnie muszę nadzorować budowę ok. 100 na autostradzie A-2, Mowy Tomyśl-Świecko, ale robota, zapraszam. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Moniko, baby lubią być uprzedmiotowione, w momentach. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Leszku, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgoda Dorotko (Doros Teos). CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki B. CCC.
f.isia Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 wobec spółki SC bo Rewiński & Pan Genek /spółka cywilna bez odpowiedzialności/, na wieki wieków amen jestem bezkrytyczna ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki f.isia. Amen.
amerrozzo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 pan to panie rewiński dobre wiersze piszesz
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki panie amerrozzo, że dobrze o mnie piszesz. Pozdrawiam. Stefan.
Jolanta_S. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jolu. Jeśli idzie o mosty, to właśnie muszę nadzorować budowę ok. 100 na autostradzie A-2, Mowy Tomyśl-Świecko, ale robota, zapraszam. CCC. czytałam o tej budowie mają dość dużo napisane, a i jakieś fotki gdzieś znalazłam i wyróżnienie dla Stefana - hmmm czy oby dla mojego Stefana? Wpadłam do Ciebie z plusem (poprzednio zapomniałam). serdecznie - Jola
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jolu. Jeśli idzie o mosty, to właśnie muszę nadzorować budowę ok. 100 na autostradzie A-2, Mowy Tomyśl-Świecko, ale robota, zapraszam. CCC. czytałam o tej budowie mają dość dużo napisane, a i jakieś fotki gdzieś znalazłam i wyróżnienie dla Stefana - hmmm czy oby dla mojego Stefana? Wpadłam do Ciebie z plusem (poprzednio zapomniałam). serdecznie - Jola To jest największa budowa w Europie. Wyróżnienie nie jest o mnie, ja tam jestem w zespole brytyjskiej firmy "Atkins", pilnujemy jakości, terminów, technologii i tp. Dzięki za plusa. CCC.
suindra Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zagmatwane ale nie wiem czemu coś mnie ujęło podoba się.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zagmatwane ale nie wiem czemu coś mnie ujęło podoba się. Dzięki Su, pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam o tej budowie mają dość dużo napisane, a i jakieś fotki gdzieś znalazłam i wyróżnienie dla Stefana - hmmm czy oby dla mojego Stefana? Wpadłam do Ciebie z plusem (poprzednio zapomniałam). serdecznie - Jola To jest największa budowa w Europie. Wyróżnienie nie jest o mnie, ja tam jestem w zespole brytyjskiej firmy "Atkins", pilnujemy jakości, terminów, technologii i tp. Dzięki za plusa. CCC. no największa inwestycja ciągnie się już sporo lat, końca nie widać - ponoć ma być gotowa przed mistrzostwami w 2012r. :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest największa budowa w Europie. Wyróżnienie nie jest o mnie, ja tam jestem w zespole brytyjskiej firmy "Atkins", pilnujemy jakości, terminów, technologii i tp. Dzięki za plusa. CCC. no największa inwestycja ciągnie się już sporo lat, końca nie widać - ponoć ma być gotowa przed mistrzostwami w 2012r. :)) Po to ja tam jestem od niedawna, będzie gotowa, obiecuję.
Goliard Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 nie ma to jak wiosna i ptaki niebieskie :) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz., pzdr.
jacekdudek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zupełnie na nie, no ale to Stefan Rewiński...pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 w klimacie Rewińskiego, taka stalówka i stylistyka, a kartofle do obiadu jak znalazł pozdr
H.Lecter Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 "Panie rewiński"... czyli mój ulubiony serial poetycki... :)
Rekomendowane odpowiedzi