Pan_Biały Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w związku z tragedią pod Smoleńskiem zmieniamy termin spotkania z 17 kwietnia na 8 maja 2010 ponownie zapraszam na "Spotkanie w Świecie Poezji"08.05.2010 Pionki MOK ul. Radomska 1, godz. 18 wstęp wolny zapraszam chętnych do zaprezentowania się będziemy czytać utwory własne, rozmawiać o poezji i delektować się interpretacją wierszy w wykonaniu pionkowskich recytatorówlistę zamykam z dniem 29.04.2010 po tym terminie pojawi się plakat lista otwarta:Krzysztof Kurc Magda Tara Marcin Tanieczko Henryk Jakowiec Rafał Grabiec i zamkniętaplakat gotowy, można obejrzeć mokpionki.na14.pl/index.php?show=aktualnosci&akt=165
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Będzie jeszcze cieplej, przyjadę wcześniej próbować różne herbaty. Pozdrawiam Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od herbatki się zaczyna;) lista otwarta, dzięki Krzysztofie:)
Magda_Tara Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kurc bez Tary nie do wiary... :)) nie zawiodę Kurca :))
Pan_Biały Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, ja myślę;) wpisujemy:)
łysy taytanczyk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja bardzo chętnie, z tym że nie mam aktualnie urlopu w tym terminie i nie wiem, jak będzie. Ale na listę awaryjną, to jest zapasową, możecie mnie przyjąć. Albo, że tak powiem, mentalnie. Marcin Tanieczko. Zdrówka!
Pan_Biały Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeba tak zrobić, żeby być z nami;) wpisuję
krzysztof marek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 to ja też, jeśli można ;) pozdrawiam!
Pan_Biały Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, że można:) wpisujemy
Magda_Tara Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hurra! :) :* Krzyś, zabieramy Cię z Wawy
krzysztof marek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hurra! :) :* Krzyś, zabieramy Cię z Wawy ok! już teraz dziękuję :)))
JacekSojan Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ulica jest, i numer - a kurwa miasta nie ma..... J.S
M._Krzywak Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Pionki jak złoto widnieją!
Magda_Tara Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapraszamy srebrny Kraków :))
Pan_Biały Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli potrzeba "ona " też się znajdzie, ale nie pod tym adresem
Magda_Tara Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli potrzeba "ona " też się znajdzie, ale nie pod tym adresem :))))))))))))) ot! brak interpunkcji czyni różnicę www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=102082#dol to nie krypto(za przeproszeniem)reklama ;D
Pan_Biały Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dopisuję kolejnego uczestnika wieczoru dziękuję Heniu:)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chcąc być ostatnim do mas apeluję - niech się ktoś na listę pode mną wpisuje choć przyszły uczestnik to przecież niewiele lecz ja się przesunę o jeden szczebelek a pnąc się do góry (maniera próżności) to w sobie poczuję poczucie wyższości. Dziękuję
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 chciałbym cholera chciałbym ale zmuszony jestem pozostać w Żarach ale pojawię się bo za długo trwa mój letarg przed monitorem i tylko przed nim / oczywiście jeśli nie będę (na przyszłość) przeszkadzał nikomu ;) t /
Magda_Tara Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie będziesz przeszkadzał nikomu, Tomasz. :)) przyjeżdżaj - do Białego i wszędzie, gdzie się będą spotykać poeci pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi