M._Krzywak Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Tutaj: www.mol.czwartawladza.edu.pl/nowy/ można znaleźć co nieco i o Krakowie, i o nas i o wszelakich wydarzeniach z Grodu Kraka. Jest tam m. in. recenzja z wieczoru Marka Wawrzyńskiego, Danuty Peirer- Berskiej(plus wywiady), wywiad ze mną i z Jackiem Sojanem, będzie też galeria plus filmy (m. in. z prób Victorii). Strona jest młodziutka, ale mam nadzieję, że nie będzie to żadna konkurencja dla orga, a wręcz przeciwnie, szczególnie, że redakcja wkłada w to całą młodzieńczą pasje :)))
suindra Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ty na pewno to mówiłeś co jest tam w wywiadzie ??? bo robisz zupełnie coś innego nie chce krytykować... a młodzież z gimnazjum nie przychodzi? hmmm.... Może to ma związek z no nie wiem z tym co na stronie usłyszą... ???
Baba_Izba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Poszperałam, najpierw na stronie, potem nie tylko, znalazłam sprawy mnie interesujące. Będę zaglądać - hej!
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ołoko będzie łobserowało, jak da radę J. (: fajno
Józef Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Z zainteresowaniem przeczytałem wywiad. Z niedowierzaniem czytam, o tym że P. Jacek Sojan nie lubi wulgaryzmów. Nie lubi, ale jego wiersze są gęsto nimi okraszone...
M._Krzywak Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może jeszcze po przedszkolaków sięgnijmy? Zresztą nie porównuj bełkotu grafomanii do Poetów, bo to obciach. I nie na stronie "usłyszą" a "przeczytają"...
M._Krzywak Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Myślę, że jak wszystko pójdzie tym torem, to po prostu uda się relacjonować wszelkie wydarzenia, jakie będą w Krakowie. Jak dziewczynom pójdzie - zobaczymy, ale myślę, że warto wspomóc je i dobrą radą i zachętą. Szczególnie, że ja żadnej relacji nawet nie mam czasu napisać :( PS - a Jacek Sojan jest the best, tak swoją drogą ;)
suindra Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może jeszcze po przedszkolaków sięgnijmy? Zresztą nie porównuj bełkotu grafomanii do Poetów, bo to obciach. I nie na stronie "usłyszą" a "przeczytają"... haha
Rekomendowane odpowiedzi