Fly Elika Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zarzucony cień znalazł sęków pęk, wydając na absolutne Sen o le Prince. Na pozór łatwemu w utęsknieniu wśród milczących tuż nad ziemią, pytał o stare dzieje zaklętych mew, krzyczących najbliżej zmierzchu. Piaski pamiętają ich małe tip-topki znalezione niczym wróżby w zimnym piasku. Rzucane okruchy zatartych nadziei, zjadane przez zniżające się fal z falbanami. Nie zagłuszone z alkalii mowy, nawet z błahych szeptów odnajdują opadające od niemożliwego. Zapamiętane w opustoszałym, czymś sypkim na szumnym tle, coś jakby między bielą a błękitem. I obojętne, gdzie random styka się z poezją? (...) Teraz Ty napisz sen... www.youtube.com/watch?v=Vs7x5zhGNPY
olek bolo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie przepadam za mewami, źle się kojarzą, ale nic do nich nie mam ta kursywa mnie zastanawia pozdr
bazyl_prost Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 trochę przeładowane, trudne w odbiorze
Fly Elika Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z kojarzeniem jest podobnie u mnie. Kursywa, ponieważ bardziej pasowała mi do tej formy opowiadania. Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bazyl, dziękuję za czytanie, taki obraz mi się zbudował i utkwił również z pewnego przeładowania, z powierzchowności i lekkości traktowania. Na P nie nadaje się wg Ciebie, doradź. Klimat tła się może przecierać, jeśli się postarać, a jakby nie było to mój ulubiony i mewy mają też w innym odniesieniu swój urok. Pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Fly, mnie mewy przypadły do gustu, ten wiersz Fly taki Twój, w cieniach i półcieniach bycia, gustowny, cieplutko, jacek.
Fly Elika Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Rozpustnik się zjawił, tak,tak niepoprawny marzyciel i mewy mu się spodobały, Jacuś ładnie, dziękuję za wizytkę, gustowny - miło mi chociaż nie gust najbardziej miałam na myśli, raczej taką surowość natury i wyobraźni i dobrze cieplutko Jack Pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja jestem rozpustnik? a jam przecież nie mężczyzna tylko obłok w spodniach, delikates niecodzienny, odebrałem surowość jak należy, i cały wiersz jako zamyślenie, i podoba się w całości, więc serdecznie Fly, rozpustnik, tfu, jacek.
Fly Elika Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Oż Ty, Jack po co ja Tobie to..., a niech mnie gęś kopnie dzięki za podoba nieznośny Ty?
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 przeczytałam Fly tekst, nie zaglądałam zdaje się w muzykę, ale tak marzycielsko odbieram i dobrze J. serdecznie(:
Fly Elika Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, niewiele mogę dodać cieplutko i pozdrawiam
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 poetyckie wyczucie, ładne , mewy muszą zostać, mam do nich sentyment, podoba się i ja Tobie opowiem sen:):):):), ale nie napiszę:):):) szacuneczek bestia
Fly Elika Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dziękuję, opowiesz mi? Cieszę się ogromnie. Kiedy nie pytam, poczekam cierpliwie aż się troszkę wychłodzę z wypieków i i i ... no wiesz :-))) Oki?
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. opowiem Ci jak żyłem i żyję:):):):):) szacuneczek bestia
Fly Elika Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. opowiem Ci jak żyłem i żyję:):):):):) szacuneczek bestia Miło mi będzie,Miód i wino będzie, ... i to z kim byłeś, jesteś i co przeżyłeś, tak sobie myślę z zaciekawieniem, gdzie Ty to włożyłeś :))) A na górze dostrzegam temat jakby z Zemsty nietoperza i czy znów mam się bać :))))
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. opowiem Ci jak żyłem i żyję:):):):):) szacuneczek bestia Miło mi będzie,Miód i wino będzie, ... i to z kim byłeś, jesteś i co przeżyłeś, tak sobie myślę z zaciekawieniem, gdzie Ty to włożyłeś :))) A na górze dostrzegam temat jakby z Zemsty nietoperza i czy znów mam się bać :)))) raczej przeciwnie nie taka bestia straszna jak ją malują:):):):)
Fly Elika Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi będzie,Miód i wino będzie, ... i to z kim byłeś, jesteś i co przeżyłeś, tak sobie myślę z zaciekawieniem, gdzie Ty to włożyłeś :))) A na górze dostrzegam temat jakby z Zemsty nietoperza i czy znów mam się bać :)))) raczej przeciwnie nie taka bestia straszna jak ją malują:):):):) To fajnie, to dobrze Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi