Na indeksie Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Taki cud zdarza się tylko raz... Dziwna miłość- spełnienie... Szatańskie karty-diabelska gra Zmysłów- piekielne drżenie... Nawilżam skórę-Twoim oddechem... Słowa- jak powietrze w płuca nabieram...... Miliony tęsknot W przestworzach chwila- Pragnieniem... "WODNIKA ERA"
koral73 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Tak...poezja. Bez przekombinowań, oryginalności na siłę. Bez potworkowatych udziwnień językowych. I wrażliwość. Świetny.
Na indeksie Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie dziękuję za przemiły komentarz.Pozdrawiam:)
Dla Jaj Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Twoje wiersze walą takim uczuciem i erotyzmem, że ......pierdolić viagrę ....napisz coś jeszcze. Mam tylko nadzieję że Cię nie uraziłem swoim komentarzem. Pozdrawiam. Waldek
Na indeksie Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja po prostu - kocham!!!...Nic a nic nie uraził mnie Twój komentarz.Dziękuję bardzo i pozdrawiam.:-))
Adam Sielatycki Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Pięknie - szczerze, zmysłowo, ale elegancko i poetycko (bardzo poetycko!). Brylancik. Pozdrawiam:) PS Ja bym się obraził z powodu tylu pozytywnych komentarzy - mam nadzieje, że jakoś to znosisz:))
Na indeksie Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie miły jestem tylko kobietą-i próżność choćby w najmniejszym wymiarze nie jest mi z pewnością obca.Masz rację-"kota tez można zagłaskać na śmierć"-ALE ZEBY TAK PO TRZECIM "GŁAŚNIĘCIU"?........SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA PRZEMIŁY KOMENTARZ. Pozdrawiam serdecznie:))
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cóż mogę napisać... piękny wiersz... nic dodać, nic ująć
Na indeksie Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No chociaż jedna pokrewna duszyczka mnie odwiedziła-dziękuję Nataszo-bardzo Ci dziękuję. Buziaki i pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi