Adrian_Poraj Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Skulony niczym embrion pod znakiem postoju siedział próbując wzbić sie w błogostan lotnią upojenia pogrążał się powoli jak batyskaf w głębinę wypitych procentów szukając kiwającą głową dna opróżnionej flaszki
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mm..no taki obserwacyjny obrazek zdaje się z polskiej rzeczywistości stety, J. serdecznie
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Pozbyłbym się "butelkowego", "promili" i "denaturatu". Z wiersza oczywiście ;) Pozdrawiam.
koral73 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Lotnia wzbijająca się w błogostan i batyskaf pogrążający w głębinę. Cholernie nowatorskie i zaskakujące;) Zamierzone? Nieważne. Denaturatu też bym się pozbył. Lotnia butelkowego upojenia racej niefortunne. "próbując wzbić się(wzlecieć) w błogostan skrzydłem(?)pijackiej euforii". Nie wiem;) Twój wiersz. Jest dobry.
koral73 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jeszcze raz;) Zamierzone. Jednak butelkowa lotnia sprawia wrażenie pójścia na skróty i trochę gmatwa, po prostu nie pasuje. A ja nauczę się czytać dokładniej i ze zrozumieniem;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi