Bolesław_Pączyński Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wreszcie zielenieje łączka już słychać skowronka trele, już przedświąteczna gorączka krzątaniny mamy wiele. Czas już warzyć różne strawy czas już jaja kolorować i na wielkanocne ławy łakoci se nie żałować. Aby tradycyjnie było wnet zaczniemy świętowanie, życzenia składam więc miło dla Was Panowie i Panie. Pełny koszyczek pisanek kurczak, baranek, zajączek, wielkanocnych życzeń dzbanek składam wprost do Waszych rączek. Więc każdemu po kawałku chociaż troszkę święconego i lanego poniedziałku, bardzo, bardzo, obfitego.
castus Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 i tylko pieeeeeeeeeeelgrzymka do częstochowy została...
Eunicee Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja świąt nie nachodzę,ale wierszyk fajny:)
castus Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co je fajne???...jakieś konkrety?
M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 "łakoci se nie żałować." Wręcz wybitne. W sumie mógł pan tego nie wydawać, bo obciach teraz. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 śliczny wierszyk życzeniowy do sztambucha chowam. Tobie Bolo mokrej głowy i Jajeczka życzę. niech wesoło przykica świąteczny zajączek spotkajmy się jutro na wiosennej łące :)) buziak, również - świąteczny
Oxyvia Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bolku, dziękuję serdecznie za rymowane, przemiłe życzenia! Ja także życzę Ci wspaniałych Świąt, wesołego jajka i zwariowanego śmigusa-dyngusa! :-) Oxyvia.
bestia be Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Super , jak zawsze Wesołych Świąt szacuneczek bestia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli takie skojarzenie to życzę szerokiej drogi każdy ma jakieś pragnienie tylko Waść:-Oszczędzaj nogi.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz, miło mi. Pozdrawiam:))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem ja tak "se" gwarowo życzeń koszyk z serca szczerze może wyszło obciachowo zależy jak kto odbierze. Pozdrawiam:))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie Magdo Ci dziękuję i pozdrawiam Cię świątecznie już na łączkę tą wędruję u mnie wiosennie, słonecznie:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Oxy-wesołego w cieplutkim gronie rodzinnym oraz jajeczka smacznego z tym zwyczajem- tradycyjnym:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz miły życzę też Wesołych Świąt, żeby z tą tradycją były a troski niech idą w kąt:)))
castus Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli takie skojarzenie to życzę szerokiej drogi każdy ma jakieś pragnienie tylko Waść:-Oszczędzaj nogi. nóg mam przecie niezłą parę gożej z głową ta przywarę ma Waść Bogu podziękować iż uparła się ...rymować. mokrego dyngusa ;)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli takie skojarzenie to życzę szerokiej drogi każdy ma jakieś pragnienie tylko Waść:-Oszczędzaj nogi. nóg mam przecie niezłą parę gożej z głową ta przywarę ma Waść Bogu podziękować iż uparła się ...rymować. mokrego dyngusa ;) Oczywiście że dziękuję nie jest wadą lecz walorem i świąteczne przekazuję też pozdrowienia z humorem:)
halcia Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chociaz poswiatecznie pozdrawiam serdecznie piekny wierszyk lubie:)
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fajnie się przeczytało J. serdecznie(:
teresa943 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 poświątecznie ale z sercem odwzajemniam życzenia :) Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Halciu miłego Serdeczności:)
Rekomendowane odpowiedzi