Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 znam w wykonaniu Basi Raduszkiewicz i powiem więcej uważam że Basia zrobiła to lepiej w Olsztynie na "Poezji Śpiewanej" chyba 2003 lub 2004 - w internecie nie znalazłem (jest na płycie autorskiej) Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 przepiękne, tu wychodzi moja starość, bo rozrzewniłem się solidnie. Dziękuję Ci angello stokrotnie
Waldemar Talar Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Pięknie i prawdziwie - Niebiesko - a ten widoczny drogowskaz z napisem Miłość - powala z nóg - nawet doświadczonego przez życie człowieka. Dzięki za możliwość zadumy . Z poważaniem Waldemar
_Marienka_ Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 To chyba młoda para w rajskim ogrodzie, tylko we dwoje i my... podglądamy. Ładna piosenka.
Fly Elika Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 ach jak tu ładnie, jak tu pięknie, szkoda, że na wiosnę nie może tak być wszędzie ....:
Agata_Lebek Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Wiosenna babka bez ulepszaczy ; www.youtube.com/watch?v=zclAng7ipuk
Rekomendowane odpowiedzi