bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 gdzie jesteś Matko dom ciemność okryła pustka w każdym pokoju gdzie jesteś Matko nie ma ciepła tylko zima serce jesień przykryła
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Be dla Ciebie świeży! zawsze przy tobie nie jestem matką lecz jestem blisko w ciemności światłem powietrzem w pokoju jestem nadzieją pozdrawiam bukietem wiosny - Jola
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Be dla Ciebie świeży! zawsze przy tobie nie jestem matką lecz jestem blisko w ciemności światłem powietrzem w pokoju jestem nadzieją pozdrawiam bukietem wiosny - Jola Witaj Jolu dziękuje za wiersz -ładny i bukiet wiosny fajna metafora dzieki za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Be dla Ciebie świeży! zawsze przy tobie nie jestem matką lecz jestem blisko w ciemności światłem powietrzem w pokoju jestem nadzieją pozdrawiam bukietem wiosny - Jola Witaj Jolu dziękuje za wiersz -ładny i bukiet wiosny fajna metafora dzieki za odwiedziny i komentarz szacuneczek be a nie masz dziękować ino się uśmiechać ;) cała wiosna dla Ciebie tzn. dla NAS :)))
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu dziękuje za wiersz -ładny i bukiet wiosny fajna metafora dzieki za odwiedziny i komentarz szacuneczek be a nie masz dziękować ino się uśmiechać ;) cała wiosna dla Ciebie tzn. dla NAS :))) Jasne wiatr we włosy i balety w na plaży w Sopocie:):):):):)
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Uzależnienie od Matki, albo śmierć matki. Bardzo ładnie. Brawo. Zdrówka!
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Taytanczyku musiałeś o tym pisać , jak smierć heh uzależnienie raczej nie wynika z przesłania lecz śmierć na pewno dzieki za komentarz i wizytę szacuneczek bestia
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie masz dziękować ino się uśmiechać ;) cała wiosna dla Ciebie tzn. dla NAS :))) Jasne wiatr we włosy i balety w na plaży w Sopocie:):):):):) a tak se marzę o tym morzu no może jutro ale On jeszcze w pracy nie będzie chciał...
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne wiatr we włosy i balety w na plaży w Sopocie:):):):):) a tak se marzę o tym morzu no może jutro ale On jeszcze w pracy nie będzie chciał... To namów go czas na relaks , a praca nie hu...... trzy miesiące może stać , to żart
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak se marzę o tym morzu no może jutro ale On jeszcze w pracy nie będzie chciał... To namów go czas na relaks , a praca nie hu...... trzy miesiące może stać , to żart Namówić powiadasz - On tak nie lubi tych wypadów nad morze!!! Łomatko niech mu trzy miesiące nie stoi - bo nie dam rady ;))
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To namów go czas na relaks , a praca nie hu...... trzy miesiące może stać , to żart Namówić powiadasz - On tak nie lubi tych wypadów nad morze!!! Łomatko niech mu trzy miesiące nie stoi - bo nie dam rady ;)) hahhahahahahahha, ale mnie rozbawiłaś , udało się Tobie:):):):):) szacun bestia
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Taytanczyku musiałeś o tym pisać , jak smierć heh uzależnienie raczej nie wynika z przesłania lecz śmierć na pewno dzieki za komentarz i wizytę szacuneczek bestia Jednak wedle mnie, obie są pasujące wersje. Zdrówka!
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Taytanczyku musiałeś o tym pisać , jak smierć heh uzależnienie raczej nie wynika z przesłania lecz śmierć na pewno dzieki za komentarz i wizytę szacuneczek bestia Jednak wedle mnie, obie są pasujące wersje. Zdrówka! w sumie tak zależy jak spojrzeć na ten wers ,,serce jesień przykryła", ale niech tak będzie jak mówisz szacuneczek bestia
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normalnie tak, że ratolośli jest smutno. Zdrówka!
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 nie jestem matką lecz na orgu znajomą pukam do drzwi wiosennego domu awizo: zima w morze spływa żonkilku Ty mój wśród stokrotek na łączce odpoczywaj serd.pozdr.
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normalnie tak, że ratolośli jest smutno. Zdrówka! no jasne , jak to dziecko Zdrówka!
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Jadwigo miło Cie widziec , jak zawsze dziękuje za ładny wiersz, jak odwiedziny i komentarz szacuneczek bestia
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 smutno mi Boże! pozdrawiam Gr
bestia be Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego Ci Grazynko smutno? Mi też dziekuje za komentarz i wizytę szacuneczek be
Fly Elika Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 serce jesień przykryła smutne, piękne i liryczne pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi