Marcin Gałkowski Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 przepraszamy użytkownik nie istnieje przepraszamy naprawdę bardzo nam przykro a poza tym to nie zabija się śpiących dzisiaj pozwolimy ci się napić z naszej śmierci wyszliśmy na taras rwaliśmy pierze z poduszki deszcz zamoczył nam zegarek przepraszamy użytkownik nie istnieje no naprawdę nie istnieje szalenie nam przykro mieliśmy kiedyś czarę szczerozłotą a w niej balsam i zielone pędy przepraszamy wypruliśmy pierze z poduszki chodziliśmy na palcach deszcz ach ile deszczu(W-w; pub Dziekanat; 24 III 2010)
kasiaballou Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 ciekawy wiersz i ważny temat. znam (z opowiadań kumpeli, psycholożki) historię dziewczyny, którą kręciły przez neta dwie gówniary, udając faceta. były tak autentyczne; fotki, fony, konto na nk. itp. że dziewczyna zaangażowała się na amen. kiedy doszło do spotkania w realu (bo w końcu doszło) gówniary się przyznały, a dziewczyna o mało nie sfiksowała. Jezu, niektórzy ludzie to bestie. pozytywka za temat, Muzyku. pozdrawiam :) kaśka.
Monika_Gromala Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Dobre ujęcie tematu i trzyma rytm. Nie pozwala oderwać oka. Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo pouczający temat. serdecznie pozdrawiam - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo pouczający temat. serdecznie pozdrawiam - Jola no "+" :)))
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Szalenie może i przykro, ale jaki plusior! To coś nowego... ale nie wiem co :D (żart). Nie chce mi się pisać, ale wiersz do ulubionych - i to gwałtem! Pozdro Mario :::)
Marcin Gałkowski Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 kasiaballou: bo ludzie to kanalie:D. cóż, dzięki;). Monika Gromala: cieszę się bardzo, dziękuję=) Jolanta S. : ano, co zrobić;). miło, że nie pozwala;) MARIUSZ RAKOSKI: no ja też nie wiem ale skoro się podoba to gitara:D dzięki za wszystkie komentarze pozdrawiam=) G.
Marlett Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Ważne ,że wierszy wywołuje pewne emocje. Niemoc przebrnięcia na druga stronę, gorycz nie do przełknięcia po zjedzeniu słodyczy. PozdrawiaM.
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 oj tak, dobra droga:] pozdrawiam i dzięki za komentarz=) G.
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 nie jest o śmierci. przynajmniej nie dosłownie. raczej o nieistnieniu więc każdy ma tutaj trochę racji, choć fakt, że Ty jesteś bliżej mojego zamysłu. pozdrawiam G.
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 istnieć można przestać również i po poczęciu;). bo ja jestem dziwny, wiesz;P;)
Fanaberka Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Dobry jest. Świetna ostatnia zwrotka.
kasiaballou Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 niektórzy ludzie to bestie, bo ludzie to kanalie? nie, Muzyku; cel nie uświęca środków. nigdy. osąd bywa samowolny/tendencyjny, a intencje prymitywnie i pierwotne. to przyzwolenie na pacyfikację/odczłowieczenie po prostu, w imię źle pojętego bogowania. płaska (:D) odpo, ale dobry wiersz. pogody ducha ;) kaśka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Dobry. Pozdrawiam. Stefan.
Marcin Gałkowski Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się bardzo, dzięki=) pozdrawiam G.
Marcin Gałkowski Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ ja tylko zgodziłem się z tym, co napisałaś, tylko innymi słowy po prostu, spokojnie;) pozdro G.
Marcin Gałkowski Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki=) pozdrawiam również. G.
Rekomendowane odpowiedzi