Bernadetta1 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 ja wiem, przyznaję zawiniłam polukrowałam cierpki grzech mina przewrotna czy niewinna no powiedz wreszcie-chcesz czy nie? rozmigdaliłam ciut spojrzenie wymknęło się spod ciasnych rzęs ale patrzyłam tylko w ziemię ani krok dalej...przecież wiesz kosmykiem włosów się bawiłam pąsowej róży słodki śmiech podstępna, sprytna lecz żarliwa rozanieliłam nawet gniew
bestia be Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Jak zawsze liryzm w liryzmie, podoba się wiersz , zawsze ciekawie piszesz wręcz powiem poetycko! Twoja poezja trafia w serce, jak Amor szacuneczek bestia
f.isia Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie, :( tym razem mnie nie przekonałaś ale miłej wiosny życzę, :)
Marlett Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Bernadett , ''pąsowej róży słodki śmiech'' ? - mocno posłodziłaś. PozdrawiaM.
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. strzała powiadasz;)...dzieki bestio:)
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie, :( tym razem mnie nie przekonałaś ale miłej wiosny życzę, :) milej wzajemnie:) zbyt słodko?...takie mialam zalozenie ,miało byc lukrowo, kobieco:)dzieki za poczytanie
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett no takie bywaja przewrotne kobietki:):)w tym nasza siła ponoc:xpozdrowki:)
janusz_pyzinski Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 chciałbym być Twoim spowiednikiem,takim polukrowanym i rozmigdalonym wiosennie pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ja tez Cię wiosennie pozdrawiam Januszu:)...bycie spowiednikiem ciężka sprawa:)
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Mamy tu do czynienia z paradoksem - "pąsowej róży słodki śmiech ", jako wartość poetycka wypada blado i mdląco ale w naturze...TO DZIAŁA... ;))
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leckterze na Ciebie?;)dobrze wiedzieć:):)pozdrawiam wiosennie...
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Kusi, nawet bardzo kusi... Pozdrawiam Mariusz
Marek_Stasiuk Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 zastanawiające i smakuję, zgrabny wiersz :)
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Co za radość z czytania Twojej liryki, ślicznie poetycko. Tak za całość. pozdr.serd.
kasiaballou Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beata, nie rób chichrów ;) nie tym razem, niestety. pozdrawiam kasia :)
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to jest na pokuszenie;)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:)pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Jadziu:)za pozytywke:)
Bernadetta1 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beata, nie rób chichrów ;) nie tym razem, niestety. pozdrawiam kasia :) no Kaska bywa;)rozchichotałam sie troche:)pozdrawiam i dzieki za poczytanie:)
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spowiedź podstępna, sprytna lecz żarliwa rozanieliłam nawet gniew Bernadeto kogo chcesz zakręcić podstępem - dla takich czasem ksiądz traci głowę, ja nie!!! kompletny brak żalu!!! pozdrawiam - Jola
Rekomendowane odpowiedzi