Tango171 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Za koper taki sad 'Ub' draba daj! U Mes proza, ano kit? A poza rai, lina, wał, iskra, prima! Zbyt ładna wieje - luz, cisza. Gra i muza; rad dom Eda. Jest, e stołówka bratku. Żart, emu, tor, go złap? Marchew rudą w szkole jadano. Pętla siła w rum ozłoci. Lipa klimat suma gra tajfun. Asan uf! Ja targam usta. Mil kap i lico - łzom urwał! I sal tępo nadaje. Lok z swądu rwe! - 'Hc' rampa. Łzo grotu metr. A żuk, tar, bak, wół o tse tse! Jadem odda raz umiar gaz. Sicz, uleje i Wanda. Ł. Ty bza, mir, park, siła, wanilia. Raz opat ikona. Azor psem ujada. Bard buda! Sika trep okaz.
Tango171 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 A gza im? areszt! Oko Tanga. Magnat o kot z sera miazga.
ja_bolek Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 ot i leje z Czcibora nocami, to gza, Janeczce na jazgot, i ma, co narobi czcze ... jelito
Tango171 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Car, e Tamara to kima i wersalka. Wina ruta, mutant, o kokos małpom? Antał par beczkami. Zima z cebra mop łam sok? O kotna tu matura, niwa, klas. As rewiami - kotarami materac.
ja_bolek Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Azor, gza łapał, zawył ... psiakrew a Roza zakpi ... co też?
Tango171 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Rum; ramoty nos, e laka, wół! U taka - Z - smoła, wady, honor? A i wilcza natura z czaru tan? - A z C: Liwia, Ron ohyda,? Wał o mszaka tułów? A Kalesony to marmur.
gżegżółka Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I za kuper trep u Kazi
gżegżółka Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A lej! Ada psami capi? Pipa ci ma? Spadaj, Ela!
gżegżółka Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mikre? Snif - areszt! Z sera Fin ...serki ma www.sjp.pl/snif
gżegżółka Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A lej! Ada psami capi? Pipa ci ma? Spadaj, Ela! Ajaj, Aza! Mi capi? Pac ima za jaja?
gżegżółka Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ani gza nawet Ewa nazgina
gżegżółka Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ada buja: Gza Lila z gaju bada
gżegżółka Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Iga naga! Tajfun! Igo, po gin! Uf, jatagan Agi!
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 I noga! Jatagany Sama ma syn. Aga Taja goni!
Rekomendowane odpowiedzi