6 kilo Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 HAYQ, tak sobie umilam życie, nawet nie myślałem, że ktoś tutaj może znać......... sam grywam na małym bębenku, indywidualnie, dziękuje, jacek.
Judyt Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 hmm..czytałam Jacku, mało co mogę rzec może tyle, że trochę tak wyliczankowo się zrobiło jak dla mnie przy czytaniu zmęczonym wzrokiem, mm..ja tam nie potrafię ocenić kiedy za długa, a kiedy nie ciepło mroczne- niedobre to tyle o ile magzrołów, J.
6 kilo Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 no tak to już jest Judytko, że zapach śmierci spowija wszystko mrokiem, na malutką chwilę, na jedno zamrożone, apokaliptyczne mgnienie oka ale jednak ciemnością nieodgadnioną, wiemy o tym z TAMTEGO opisu, i czasami z własnych przeżyć, może nie umiem tego zgrabnie opisać więc posłużę się cytatem dziwnym co mam w głowie ale nie wiem skąd pochodzi, o takim zwyczajnym, ludzkim przeżyciu tej chwilki ciemności, "a to tutaj to cera? nie, to ślad po kuli" rozjaśniłem Judytko? ciepełkiem wiosny, jacek
Judyt Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śmierć sama w sobie jest dobra apropo tematu niedługo jadę do hospicjum to poprzyglądam się ziemskiemu i nieziemskiemu. Kula jak jest głęboko osadzona dobrze jak współistnieje z Cierpiącym, to tyle o ile, rozjaśniać nie musiałeś nawet bo rozumiem, chociaż na ziemi ciężko bywa patrząc ludzkim okiem- może źle nim patrzeć, a lepiej nadludzkim- wysysającym czasem mocniej, J. odwzajemniam Jacku
6 kilo Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 pobyt w hospicjum jest przeżyciem, bardzo traumatycznym przeżyciem, niby wszystko biegnie tam utartymi szlakami ale te szlaki? niech to cholera weźmie Judytko, jacek.
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaleta : niepokój ... Taki , który każe zgrzytać wersami ... :-)
Rekomendowane odpowiedzi