-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
@Marek.zak1 to prawda przyznaję sztachetkę udana fraszka -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Marek.zak1 Przecież cholesterol...... @Marek.zak1 ...po znajomości to serduszko Mistrzu. -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@andrew .....za taką chwilę z Twoim wierszem dziękuję Ci Andrzeju......''lubię szum deszczu strojony muzyką ...o szyby dzwoni zbyt może namiętnie ale wiem że wtedy mówisz do mnie....Boże... i wszystko od nowa ma sens... Pan światłem i zbawieniem moim kogóż mam się lękać.........dzięki za przypomnienie. -
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
Prezydent* Andrzej Duda podpisał nowelizację ustawy i przesuwa ona - z 65 do 70 lat - granicę wieku - po której przekroczeniu szef Ministerstwa Sprawiedliwości odwołuje z urzędu komornika - poinformowała w piątek Kancelaria Prezydenta. Źródło: portalsamorządowy.pl *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian, a tak przy okazji - pan prezydent senior podpisał ustawę w całkowicie moim interesie, zresztą: osobiście - podwyższyłbym wiek do dziewięćdziesiątego roku życia Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Robert Witold GorzkowskiBardzo mi się podoba, mała Żółkiewka jest urocza. A miłość do stron rodzinnych - niesamowita.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi