Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 powiedziałeś: pasujemy do siebie jak dwie połówki nie znalazłam drzewa na którym rosną gdy zerwałam całe należało do mnie nadgryzłeś
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Ado Twoja propozycja "nie nadgryziesz ?"- brzmi jak zachęta, co nie pasuje do mojego zamysłu; co zaś do zasadności użycia dwukropka, to chyba masz rację, jeszcze pomyślę dziękuję za czytanie i wpis miłej nocki
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Ado Twoja propozycja "nie nadgryziesz ?"- brzmi jak zachęta, co nie pasuje do mojego zamysłu; co zaś do zasadności użycia dwukropka, to chyba masz rację, jeszcze pomyślę dziękuję za czytanie i wpis miłej nocki miałam na myśli nie nadgryziesz bez pytajnika:) Zmieniłam. Ślicznie pozdrawiam. a jeśli już nadgryzł? :) pozdrawiam ciepło
bestia be Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Witaj Grazynko tutaj mam taką skromną sugestię powiedziałeś: pasujemy do siebie jak dwie połówki jabłka====== ,,jabłka "zbyteczne, gdyż wiadomo o co chodzi nie znalazłam drzewa na którym rosną ja zerwałam=======zbyteczne ,,ja" tutaj jak w innych językach musi być zaimek ale j polski całe należało do mnie nie musiałeś nadgryzać To mi przeszkadza , ale jak zawsze mówię , to tylko :):):):):) szacuneczek be
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Bestio skorzystałam i tak mi sie też lepiej pozdrawiam ciepło Gr :)))
bestia be Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Bestio skorzystałam i tak mi sie też lepiej pozdrawiam ciepło Gr :))) To ja od Ciebie się uczę i chwała Ci za wszystko szacuneczek dobra kobieto, bo wiesz chcesz dobrze ale czasami prawda boli, ja zawsze podchodzę z dystansem i wolę prawdę jak fałsz, gdyż co mi z mojego ułomnego wiersza, jednak nie każdy potrafi mieć samokrytykę , większośc widzi , tylko piedestał::):): szacuneczek be
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Bestio skorzystałam i tak mi sie też lepiej pozdrawiam ciepło Gr :))) To ja od Ciebie się uczę i chwała Ci za wszystko szacuneczek dobra kobieto, bo wiesz chcesz dobrze ale czasami prawda boli, ja zawsze podchodzę z dystansem i wolę prawdę jak fałsz, gdyż co mi z mojego ułomnego wiersza, jednak nie każdy potrafi mieć samokrytykę , większośc widzi , tylko piedestał::):): szacuneczek be daleka jestem od pchania się na piedestał i nie uważam, żebym miała monopol na krytykę, dlatego tylko nieraz doradzam, a sama z dobrych rad chętnie korzystam w końcu po to mamy warsztat jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam przedwiosennie Gr :)
Niemy Krzyk. Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Grażynko bardzo mi się ten wiersz podoba:) Krótki..i na temat..^^ a mimo to wyraża tak wiele:)) Serdecznie pozdrawiam, M.
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Niemy Krzyku za miłe słowa pod moją miniaturką pozdrawiam przedwiosennie Grażyna
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 taka rebusująca pointa, można odnieść do ewy, która odwraca kota ogonem ;) ale można też wysnuć wniosek, że "adam" nadgryzając zabrał swoją część z tej relacji i odszedł. ciekawe, ale zastanawiam się czy dobrze idę? zdrówko Jimmy w ostatnim wersie wyrzuciłbym resztę i zostawił samo "nadgryzłeś"
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "adam" tak ma, nadgryzie i zostawi, a "ewa" też musi poodwracać kota, żeby tą winę z siebie odkleić:) dobry trop Jimmy, bo tak też można ale zdradzę Ci, że wszystko zaczęło się od powiedzonka o dwóch połwkach jabłka, dopasowanych oczywiście:) moja peelka nie wierzy w takie bzdety, w związku partnerskim każdy stanowi całość: bo np. czy Ty Jimmy, chciałbyś aby Twoja partnerka była jakąś ułomną połówką, czy po prostu sobą? jednak to w co wierzy peelka, a co się dzieje z jej życiem, to dwie różne szkoły pwenie była za słaba, pozwoliła nadgryźć i tkwi w poparanym związku dzięki za podpowiedź, bingo miłej nocki :) Grażyna
Judyt Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 kuszenie..no..czytałam Grażyno J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi