6 kilo Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Joanno, Asiu, miło mi, że zapamiętałaś moje opowiadanie, jeżeli przyjdzie Ci kiedykolwiek ochota żeby jeszcze coś przeczytać to chętnie podam adres z moimi zapiskami, dziękuje i pozdrawiam, jacek.
6 kilo Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Judytko, moc w słabości się doskonali? no może, ale zgodnie z prawem Murphyego, wszystko to co w życiu jest dla człowieka /dla mnie też/ miłe, dobre i przyjemne jest również nielegalne, niemoralne lub powoduje choroby, do mnie odnosi się to co niemoralne, i właśnie doświadczam smaku niemoralnej porażki! może zresztą coś pokręciłem, miło mi było Judytko, i dziękuje, że byłaś, jesteś, będziesz, jacek.
Judyt Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak! właśnie tak! nie może..na pewno! niemoralne..smak- gorzki, a doświadczenia szanuję Twe, nie ma miłości bez krzyża, J. i tyle o ile..może..., myk " pamiętam że matka tak dumnie mówiła mężczyzna nie płacze i łez które płyną zatrzymać nie mogę w ostatniej drodze" to tak z piosenki tej co w radio.. p.s.nie wiem czy zdołam przyjść muszę iść na Oddech na oddech jedyny wpuszczane tchnienia są czasem nie do odgadnienia
Fly Elika Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Jacku uśmiechnij się, bo to jest tak, że jak dziecko chce niedobrą dla siebie zabawkę, człowiek dorosły musi uważać serdecznie
6 kilo Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Judytko, biorę sobie do serca Twoje słowa, cieplutko pozdrawiam, jacek.
6 kilo Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Fly, no to się uśmiecham, do Ciebie, masz rację oczywiście, ale ja jestem takie bardzo duże dziecko, niestety trochę stare, pozdrawiam Fly, jacek
Judyt Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 egzegeto proponuję żebyście sobie porozmawiali Ty i Jacek, (zbieżność tematyczna że tak ujmę) J. serdecznie(:
6 kilo Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 egzegeto, miły mi Czytelniku, ten wiersz jest "dedykowany" śmierci, właśnie JEJ, pośrednio, bo ona KOGOŚ zabrała, gdybym ją pominął to drzwi do wielorakich interpretacji byłyby szeroko otwarte, śmierć w pierwszym wierszu ma wymiar drogowskazu interpretacyjnego, pewnie masz rację, że byłoby ciekawiej bo wielorakość zawsze sprzyja barwności, ale biorę sobie Twoje Czytelniku uwagi do serca i będę o nich pamiętał, bardzo dziękuje, pozdrawiam, jacek.
6 kilo Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 a za sprawą Judytki, z przyjemnością umówię się z Tobą na rozmowę, muszę tylko nabrać sił by pokonać swoje własne słabości, jacek.
de bosek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 wiersz daje i odbiera, dobrze zrobiony, wyłamałbym "wiecznego" robi się beepatos, na tak, pozdrówka
Jolanta_S. Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 6 kilo - mi się bardzo taki podoba. wprowadza w melancholię, mam takich smutaśnych sporo. serdecznie pozdrawiam - Jola
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 wzruszający opis , lekkie pióro , aksamitna lektura - NAPRAWDĘ FAJNIE :-)
6 kilo Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 de bosek, myślałem o tym co napisałeś, dziękuje i pozdrawiam, jacek.
6 kilo Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Jolu, dlaczego tak bezpośrednio: 6 kilo? "no nie panie władzo, nie 6 kilo, 7 i pół jeżeli pan pozwoli", dziękuje za podobanie, pozdrawiam cieplutko, aktualnie 106 kilo! ale w sumie - jacek
6 kilo Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Czarku, to było przyjemne uczucie czytać Twój komentarz, bardzo dziękuje, jacek.
Jolanta_S. Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku!!! łomatko kochany chyb sie nie razisz ;) dlatego 6 kilo bo ten wiersz taki lekki :)) kochanego ciała nigdy dość! serdecznie - Jola
6 kilo Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Jolu, pewno, że się nie r... jest dobrze!!! a nawet pysk mi się śmieje, dziękuje Jolu, jacek
Jolanta_S. Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Jacku serdecznie pozdrawiam - Jola
6 kilo Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Jolu, a ja Ciebie pozdrawiam uśmiechami ciepłymi, i cholernie mi miło, że taka fantastyczna jak Ty dziewczyna pisze serdeczności do takiego jak ja brzydala, dziękuje Jolu, jacek.
Jolanta_S. Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku dlaczego do 'brzydala'? Nie myślę żeby ten facet miał złe serducho :)) Ja nie oceniam po wyglądzie, po ciuchach czy portfelu, ważne co w środku! Serdecznie i ciepło - Jola
Rekomendowane odpowiedzi