Rosa Anna Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 kaczuszka odkąd dostała kwiat stała się łabędziem obejrzałam z każdej strony moją i jej różę nabrałam wody w usta i podejrzeń że ona dostała ładniejszą ja jestem raczej gęsią - - jednak żadna z nas nie jest chroniona przed utopią
kasiaballou Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 przed utopią? - frapujące infantylny wierszołek, bardzo wczesny ;) pozdrawiam
kuba skawa Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Świat "przyjaciółek" przerasta moje zdolności poznawcze ;) Ale ja jestem głupi albo wiersz...
HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak się zastanawiam nad tą "kaczuszką" i nad jej utopią. Bo przecież mogą - utopić ;) Czy ten kwiat, aby nie namieszał jej w głowie? Niby, co ma wisieć nie utonie, ale dowodów nie ma, że to się sprawdza. Najprawdopodobniej utopi się sama we własnej potrawce. Wbrew pozorom, to niegłupi wierszyk jest :) Pozdrawiam.
Rosa Anna Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 dziękuję za wszystkie komentarze:) pozdrawiam
de bosek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 jesli przyjaciółki to obronią się przed utopią, pozdrówka
Rosa Anna Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 chyba, że przyjaźń to utopia;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi