bestia be Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 chabrowe oczy gór plecami wspinaczka jaskinia dwóch zębów wyryta w płaskorzeźbie dotyk szorstkiej grani czulszy od kochanki kocham cię zmysłami niezdobyta korono
Fly Elika Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 kochać żmysłami to już dużo i rozbudzić patrzenie sercem i rozumem, to może dać poczucie szczęścia nie trzeba pokonywać gór najwyższych :) jeśli sił mało, wystarczy niekiedy popatrzeć i wierzyć ładne Bestyjo :)
bazyl_prost Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest raczej o niewierzeniu Eliko, zastanawiam się na co patrzysz
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 z dobrze przeżytego z dnia, patrząc na nie, nie za wyskoko można czerpać radość dnia można się wspierać swoim marzeniem z dzieciństwa, że można sobie zaufać i wzajemnie w siebie wierzyć
stokrotki w rosole Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmysłowy odbiór przyrody to bardzo piękna rzecz. przypomniałeś mi moje wycieczki w góry. To uczucie jest wspaniałe, nie ma nic wspólnego z codziennością. Tak jak morze. Pozdrawiam serdecznie łucja.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Bestio tym wierszem przypomniałeś mi moje dzieciństwo gdyż jestem góralką, - cały wiersz podoba mi się ładne metafory. Serd.pozdrawiam.
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj FLY dziekuje za ładnie, widzisz w warsztacie się chyba lepiej rozumiemy niż w ,,Bestyjowie" Miło Cie widzieć dziekuję za odwiedziny i koment szacuneczek be
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest raczej o niewierzeniu Eliko, zastanawiam się na co patrzysz Witaj Bazylu jednak ten wiersz jest o pięknie i wierze ale nie w kobiety, gdyż przez nie zawsze dochodziło do wojen: ):::) ba Wspaniałego bohatera pokonała cholera--------,,Z lektur"---taki zywot dziekuje za odwiedziny i wpis szacuneczek be
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmysłowy odbiór przyrody to bardzo piękna rzecz. przypomniałeś mi moje wycieczki w góry. To uczucie jest wspaniałe, nie ma nic wspólnego z codziennością. Tak jak morze. Pozdrawiam serdecznie łucja. Witaj Stokrotko, jak zawsze miło Cie widzieć i tak jak mówisz odejscie od rzeczywistości Masz na imię Łucja --ładnie ,,narodzona o wschodzie słońca" to geneza imienia i myśl na nowy wiersz:):)::):) dzieki za odwiedziny i wpis szacuneczek be
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jadwigo haha ty góralka to ja ceper :):):) ale cóż mam sentyment do Podhala czesto tam bywam, górale to dobry naród dziekuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
teresa943 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 bardzo wieloznaczny ten "smak wiosny", kojarzy się z pięknem "niewzruszonych" gór (symbol Skały) zapatrzonych w "chabrowe oczy" ...nad nimi ponadto przypomina mi niezapomniane górskie wspinaczki (kiedyś) i urok przestrzeni budzący pragnienie wolności ... ładnie Bestyjko :) serdecznie i ciepło - Krysia
krzysztof marek Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 podoba się. co niezdobyte kusi ;) pozdrawiam bestio!
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu skoro nie wnosisz veta, to jest mi niezmiernie miło ale czekam kiedy przyjdziesz do Z co Ci szkodzi, tam nie biją , a Ty ładnie piszesz dziękuje za odwiedziny i koment szacuneczek be
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marku za podoba dzieki , jak za komentarz i czytanie szacuneczek be
Rekomendowane odpowiedzi