WiJa Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Nigdy już nikomu nie uwierzę a najbardziej sobie samemu. Złamane serce tak nie boli - jak nagle okazuje się - zwyczajna zdrada siebie - tego co się wyznawało i ku czemu zmierzało - faktycznie wprost do piekieł z powodu błędów wypaczeń i pychy co najmniej nad pychami. Cóż teraz mogę zrobić!? Mogę tylko furtkę uchylić dla prawdy.
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 pomyłka,nie ten dział,bo jak to "dzieło" nazwać-faktycznie czas na opamiętanie
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 No nie tu to wyznanie, może do Warsztatu? Pozdrawiam. Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Koniecznie należy się opamiętać...
bestia be Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 niestety bardzo mi przykro szacuneczek be
bestia be Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 cholera pomyliłem się miałem wstawić minus masz fart szacunek be
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 "Co teraz mogę zrobić?" - skopiuj i wklej do innego działu (P), a ten tutaj: DELETE Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 prawda uchyla furtkę do zrozumienia błędów i przyczyn, krok do wybaczenia, tkwienie w kłamstwie odbiera życiu zdrowia i sił ja dam plusik
M._Krzywak Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a za co?
M._Krzywak Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A byłem pewny, że po wnikliwej pracy badawczej nad tekstem. Jak zwykle się zawiodłem :(
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A byłem pewny, że po wnikliwej pracy badawczej nad tekstem. Jak zwykle się zawiodłem :( szkoda, ale zawieśc się to też rzecz ludzka a ja o tym samym, ile sił tyle wiary to pokazuje czas
M._Krzywak Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A byłem pewny, że po wnikliwej pracy badawczej nad tekstem. Jak zwykle się zawiodłem :( szkoda, ale zawieśc się to też rzecz ludzka a ja o tym samym, ile sił tyle wiary to pokazuje czas Ja też zawsze wierzyłem w ideały domowego przedszkola.
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 domowe przedszkole, kiedy dobrze uczy, to dzieci nie zginą nawet jeśli zła doświadczą i nauki nie pójdą na marne to miałam na myśli
M._Krzywak Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domyśliłem się.
Fanaberka Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 złamane serce, zdrada siebie, błędy i wypaczenia, wprost do piekieł, pycha nad pychami, furtka do prawdy - wszystko, co buduje ten wierszyk - wygląda jak przesiew ze sztambucha małolata.
Rekomendowane odpowiedzi