Jolanta_S. Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 zapach terpentyny w warsztacie twoje włosy barwię jesienią piersi delikatnie – czuję pożądanie a pędzel muska płótno kusi… może by tak…
Magda_Tara Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 nooooooo, pomalowałaś... ojjj, Jolka Jolka pamiętasz!!!!! takie to malarsko erotico! mniam podoba się :))
gabriel p. Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 bardzo ładne płótno. poproszę kopię ;-))) pozdrawiam :-)
wanesa_ciska Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 no czuje się ten zapach i atmosferę pracowni malarskiej ,,,pozowałas Jolu czy co.....??? pozdrawiam
bestia be Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Jolu zmieniasz styl na erotyki, ciekawa kompozycja z tym pędzlem Malarz malował dziewięć miesięcy aż namalował portret dziecięcy --to słowa z wiersza mojej matki, ale nie pamietam całości, jednak jako fraszka może być:):):):) szacuneczek be
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 to chyba nie Twojej mamy wierszyk, znam go od mojej babki Malarz malował dziewięć miesięcy aż wymalował wózek dziecięcy ;))
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 lubieżnie i konkretnie, więc do rzeczy pozdrawiam r
Liryczny_Łobuz Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Jeszcze jedna zwrotka - "Malarz maluje Dziewczę się śmieje A malarzowi z pędzla się leje" - no a potem jest te 9 miesięcy :)) Ale co do Joli = to myślę, że raczej Akt Męski - byłby tu na miejscu - i zamiast "delikatnych piersi - "uda jak dęby" + coś o żołędziach :))) No poczekamy, zobaczymy (???)
Jolanta_S. Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano se malowałam dzisiaj - prawie cały dzień!!! uf... ta terpentyna!!! tak se wczoraj coś - mój nie ma czasu na pozowanie - ale wiersz mi się :))) i bardzo MI SIE podoba, a maluję krajobraz! Buziaki [pamiętasz] - Jolka
Jolanta_S. Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabrielu bardzo dziękuję!!! :)*** serdecznie pozdrawiam - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tosz ja artystka - UWIELBIAM MALOWAĆ :))) p.s. miło się czyta takie komcie - dzięki!!!!!!!!
Jolanta_S. Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakiś kiepski malarz - ja maluję max dwa dni :))) i nie będzie wózka, ni dzidzi ;ppp a malarz z wiersza - pierwsza klasa! serdecznie pozdrawiam - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to był jakiś fałszywy malarz - nie czuć tu terpentyny!!! ale mnie rozbawiłeś - jak będzie mi pozował jakiś ciekawy facet... no, no kto wie... serdecznie - Jola w załączniku przesyłam
Jolanta_S. Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dębowe uda odpadają... coś o żołędziach... no może :)) Jola pomyśli o męskim akcie... brzmi to bardzo kusząco, może tak byś zechciał pozować... ciekawe byłoby to nienarodzone jeszcze arcydzieło zakręconej malarki, a wiersz do tego może byśmy tak razem na gorąco...No poczekamy zobaczymy???
Liryczny_Łobuz Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Och to proste, Jo - napisałaś: zapach terpentyny w warsztacie twoje włosy barwię jesienią piersi delikatnie – czuję pożądanie a pędzel muska płótno kusi… może by tak… No to zmieńmy: zapach terpentyny w warsztacie twoja łysina blikuje w słońcu szeroka pierś - wprost rozsadza ramy teraz TEN szczegół, ściskam mocno pędzel kusi… może by tak… grubiej ... więcej ... Malarka patrzy zdziwiona - a to Model sam , zmienia sie pod wpływem jej spojrzeń :)) Odkłada pędzel. M.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Och - nie znam Twoich preferencji - ale jakby co (???) - to ja łysiną nie świecę :)) M.
Jolanta_S. Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to kto świeci???
Rekomendowane odpowiedzi