cyprian dacyszyn Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 dzwony już na pogrzeb zwołują czarne kruki nad cmentarz już się zlatują cała rodzina łzami zalana i proszą, przyjmij tam Jana on już wpisany w księdze wieczystej jego życie było niesplamione, lecz czyste śmierci się poddał za wcześnie nie obudził się, lecz umarł we śnie.
cezary_dacyszyn Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Z czasem mój syn się wyrobi :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Witam więc pierwszy Przebiśnieg! Pozdrówki :)
kuba skawa Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (koniec) Powiedzmy, koniuszek... ;)
Magda_Tara Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 księga wieczysta - najbardziej mi się, wręcz mnie uśmiechło! dawaj, Młody! :))
Wilcza Jagoda Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno, tatuś pomoże :))) ale zacząc należy od warsztatu
kasiaballou Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno, tatuś pomoże :))) ale zacząc należy od warsztatu tak jak tatuś po może to tylko do warsztatu - - (w końcu) początek wszelkich dzieci ;) zdrówki kasia.
Rekomendowane odpowiedzi