Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 melancholia ogarnia bez powodu gdy siedzę na schodach przed domem słońce już nie pali i nadchodzi nocta noc do innych jest niepodobna prawda czasem bywa śmieszna jak czerwona lampka na desce rozdzielczej starzeje się człowiek i już nie można traktować tego poważniejuż wiem że spadnie deszcz drzewo znów się zazieleni cztery pory roku razy czterdzieści lat równe sto sześćdziesiąt na godzinę w sile wiekui leżę cicho cicho przy twym boku godzina mija za godzinę po drodze pracownia tekstów wysyłkowych pracownia testów wysiłkowych glamour na biodrach ulic strefa ryczących czterdziestekna tak na nie zawsze odpowiedź na południe od Przylądka Horn wyzwanie i próba charakterubrałam wszystko na poważnie to co dzisiaj jest nieważne wrzucam czwórkę w przeciwny nurt już po zakręcie libido na rezerwie stacja paliw między linią twoich brwi a zmarszczkami uśmiechui leżę cicho cicho przy twym boku godzina mija za godzinę trawa wciąż jeszcze zielona www.youtube.com/watch?v=tJaimKe2U4Q Wersja druga: melancholia ogarnia bez powodu gdy siedzę na schodach przed domem słońce już nie pali i nadchodzi nocta noc do innych jest niepodobna prawda czasem bywa śmieszna jak czerwona lampka na desce rozdzielczej starzeje się człowiek i już nie można traktować tego poważniejuż wiem że spadnie deszcz drzewo znów się zazieleni cztery pory roku razy czterdzieści lat równe sto sześćdziesiąt na godzinę w sile wiekui leżę cicho cicho przy twym boku godzina mija za godzinę
Leszek_Nord Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 najbardziej magiczna dla mnie piosenka Maanamu, ale nie przekonują mnie w taki sposób kompilowane teksty. Spróbuję się z nim pooswajać. Pozdrawiam. Leszek.
Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maanam w tle ;) Czytaj bez kursywy (?)...
Magda_Tara Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 a mnie z kursywą lepiej :)) znam z Warsztatu a Kora to ja dzięki za Korę a wiersz wiesz :*
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Bardzo zaciekawia i nastraja.
Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to znaczy, że masz klona w postaci Kory ;)? W takim razie kocham Cię jeszcze mocniej ;)))) Dzięki Magiku wiesz wiesz :)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wrzuciłam jeszcze kilka enterków żeby oddzielić czytanie i nucenie ;) Dziękuję Stef ;) CCC
Robin Son Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Pani Agato, wiersz zaciekawil, a tytul bardzo fajny. zapisuje go w notesie :))
Bea.2u Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 teksty Kory wcale nie są złe. Szanowna Agato, niestety zrobiłaś z nich nieużytek. Pozdrawiam /b
Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło :)) Serdecznie dziękuję.
Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie nadążam, ale dziękuję z pozdrowieniami ;)
Bernadetta1 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 rozpisalas sie Agato:)to pierwszy wiersz, który czytam u Ciebie w obszerniejszej formie i choc wole Twoje krotsze formy to zaciekawil i dlatego zostawiam plusa:)pozdrowki
HAYQ Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezdecydowanie u „ryczących”? Nie wierzę ;)) Ale z Korą nastrojowo. Pozdrawiam. z Discovery TraWel :)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię się czasem rozgadać, choć zazwyczaj pociągają mnie mniejsze twory ;0 Może z doświadczenia, że małe jest piękne ;)))) Dziękuję Beat. Pozdrawiam :))
Agata_Lebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezdecydowanie u „ryczących”? Nie wierzę ;)) Ale z Korą nastrojowo. Pozdrawiam. z Discovery TraWel :) Zależy o kim o czy mowa - o pasie wód oceanicznych czy kobietach w "podejszłym" wieku ;) Cieszę się z "nastrojowości" odebranej na podobnej fali ;) Discovery TraWel chwilowo zmieniam na książki W.Cejrowskiego i na Animal Planet ;) Zagapiłam się z wysyłką, ale jutro lecę na pocztę obowiązkowo ;))) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ekhm... w jakim wieku? :))) Nieważne, mowa o jednych i drugich ;)
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Agato moje stanowisko znasz odnośnie przesłania szacuneczek be
Agata_Lebek Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ekhm... w jakim wieku? :))) Nieważne, mowa o jednych i drugich ;) Mój wcześniejszy wpis był nieco podchwytliwy ;) Ryczące czterdziestki są bardzo zdecydowane (tak w jednym jak i w drugim przypadku), dlatego mają gotową odpowiedź na każde pytanie ;) Twoje "ekhm" odjęło mi lat i ... znów mogę powiedzieć całkiem serio - kobiety w wieku młodzieńczym ;p Brej nocki :))
Agata_Lebek Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje stanowisko wpłynęło na treść wiersza, z czego się bardzo cieszę a planety szaleją ;))) Dzięki stokrot(ki)ne ;))
bestia be Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Agato znasz jednak Maanam szaleją planety ,,Oprócz błękitnego nieba" szacuneczek be
Rekomendowane odpowiedzi