andrius Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Łza co spada Ocierając się o kamień Powinna dać iskrę A ona wielki ogień. Płomień co rozpali Zapomniane sny pobudzi serce I osuszy łzy. Podniesie z ziemi Choć tchu będzie brak Popchnie przed siebie Nada drodze inny takt. Choć każdy o tym słyszał To nie każdy to zna Każdy też zapomina Że każdy to przecież ma.
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 podoba się całość szacuneczek be
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 trafna puenta ciekawy wiersz czy mogę kupić łzę co spada?
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Każdy o tym słyszał Lecz nie każdy zna Wielu też zapomina Że to przecież ma. zamieszałam w ostatniej, sorki :) ale to tylko sugestia serdecznie pozdrawiam - Krysia
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 takk..pięknie się zamyślić przy tym J. serdecznie andrius(:
andrius Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie możesz kupić ;] chyba ze lubisz cierpieć.... bo to dla mnie jest łza chciałbym ci tego oszczędzić ;]
andrius Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przepraszaj taki miała wygląd po 1 napisaniu potem dodałem specjalnie powtórzenia. ;] zastanawiałem się które bd lepsze ale widze ze chyba 1 ;]
Rekomendowane odpowiedzi