Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

wyciągnięte z samego dna

Rekomendowane odpowiedzi

szuflady wypełnionej po brzegi damską bielizną – tak tam właśnie Rudej intymne wyznania po 22.
Sypialnia, świeże powietrze xD właśnie grzeje białą pościel, pilot w dłoni.dobre bo zapach papierosów w tym miejscu … W źrenicy przelatuje zmieniający się obraz i wyciszony głos.

Ruda pochylona nad książką
czyta z miną inną niż zawsze
ogarniają ją pożądania wychodzą
z zapisanych kartek porywa namiętność

Kto by pomyślał, że ma ochotę na tego banana obciągniętego ze skórki ciepłego i zupełnie w tej chwili schowanego pod kołdrą, a i pewnie ukrytego w jego slipkach.

xD nigdy nie sypia w piżamie
Ruda chyba by tego nie zniosła
wsunęła papierosa między wargi
przygryzła rozmarzona płynęła do salonu
wypełniła po brzegi czerwonym winem kryształ
zaciągając papierosa widziała wyluzowanego mężczyznę

Obok zajęty obrazami TV chyba nawet nie zauważył jak zniknęła z sypialni. Bezskutecznie próbowała powstrzymać lawinę swoich myśli, a one wciąż wracały z silniejszym podnieceniem. Zgasiła resztki ognia, pośpiesznie nalała czerwonego, okryta jedwabną chustą wdarła się do sypialni, odstawiła kryształy. Mimo, że lubiła naturalne kolory swoje paznokcie kochała w czerwieni jak wino. Zamaszyście ściągnęła kołdrę i jak tygrysica wtargnęła między jego uda. przejechała po jądrach tak delikatnie jak tylko potrafiła, sztywny czubek musnęła końcem wilgotnego języka. Wyprężył się jeszcze bardziej. Teraz wiedziała – nie oprze się pokusie, przesuwa się zwyczajnie na czworaka, jak kotka ku jego rozkosznym ustom. xD ma oczy wypełnione głębokim pożądaniem. Grzybek gwałtownie i nader głęboko utkwił w dziurce, aż poczuła zimny dreszcz na delikatnej i świeżej skórze. Ten jego męski zapach mącił jej zmysły. Kąsające pocałunki i szept za uchem wprowadziły silne emocje. Nieoczekiwana zmiana pozycji. on przyciska ją mocno tak, jej ciało faluje w jego rytm, coraz silniej wdziera się wewnątrz. Ruda zadarła swoje długie nogi na jego zgrzane plecy, ścisnęła, pazurki wbiła w silne ramiona

- hej maleńka nie tak szybko ten koniec.

Ruda wie xD uwielbia tak ciągnąć i lizać
penetruje zakamarki rozkosznych słodyczy
dotyka i pieści sterczące jej piersi
sięga w głąb najbardziej intymnych miejsc
rozczesuje włosy palcami czasem celowo szarpnie
bezwstydnie obrzuca jej ciało wilgotnymi pocałunkami

Jak ona te pocałunki na szyi, na pupie, wreszcie tam tak głęboko aż słychać jęki płynącego podniecenia. Wzrasta poziom adrenaliny. Kuszona nie wytrzymuje napięcia i cicho szepta wejdź we mnie. Tak mężczyzna to lubi. Namiętnie i zdecydowanie, może nawet z pewną satysfakcją i wyrafinowaniem wkracza do ostrej akcji. Zapowiada się ciekawy wybuch jądrowy. pręży ciało. Napina mięśnie, a jego pikantny członek rozpiera i naciera coraz bardziej i bardziej. głębiej już się nie da. xD wraz z Rudą wirują w erotycznym tańcu...

No wiesz Jolu - ja już za coś takiego wyleciałem z pewnego serwera - bo na cały dzień zablokowała go dyskusja nad jednym moim (juz go nawet nie pamiętam) wierszem - czy można tak pisać, czy nie można!

Ale jak mnie tamten Admin wyłączył -najpierw ostrzegają! - to i tak jeszcze odbierałem mnóstwo maili z "kondolencjami" :)) od innych użytkowników.

Ja Cię na pewno nie opuszczę w biedzie!

M.

Jolu,
od nikogo nie mam upoważnienia ale witamy Cię na prozie,
rzadko tutaj trafia się pani pisząca odważnie o sferze seksu,
a na dodatek jeszcze bez przymgleń i zmieszań,

z przyjemnością przeczytałem,
i jeszcze wrócę,
cieszę się, że jesteś i, że napisałaś o Rudej
pozdrawiam uśmiechami,
jacek.

Lubię soczyste opisy sexu w literaturze, ale napisane w troche inny sposów. Już pierwsze zdanie jest pokraczne, a dalej jest jeszcze gorzej. Nie ma potrzeby cytować, wystarczy przeczytać. (nie do końca, bo się nie da) . Wydaje mi się, że zbytnia pobłażliwość wyrządza krzywdę autorom.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

jestem ciekawa, do którego miejsca tekst przeczytała czytelniczka, początek raczej z seksem mało ma wspólnego więc?

no zdania pisała pokraka, proszę o wyrozumiałość.
w Pani komentarz wkradł się pokraczny wyraz - zaznaczyłam powyżej.

pozdrawiam.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A ja się nie zgadzam. Pierwsze zdanie intryguje i zachęca do czytania dalej. Tekst jest ładny, odrobinę pikantny, lecz nie za dużo, ale także nie za mało. Podoba mi się wszystko, prócz tych "xD" ^ ^

pozdrawiam serdecznie :)

Monoke Takahashi bardzo dziękuję za miły komentarz, szczególnie za "podoba mi się wszystko..."
ten "xD" powinien mieś jakieś fajne imię, ale nie wiem jakie.
mile widziane wszelkie propozycje :)))

pozdrawiam serdecznie - Jola