Julia Zakochana Opublikowano 10 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 tylko zmierzch widział jak w twarz cię uderzyłam milczeniem innej broni nie miałam w zasięgu słów
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 no,no.. całkiem, całkiem
Coolt Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 śmieszny maluszek :) ładnie napisane, szkoda że wytartymi słowami. Wszędzie ten:księżyc,twarz,milczenie,słowa a ja czekam na coś nowego :) Pozdrawiam serdecznie Coolt
Alessia Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 To jest to co lubię, mało słów, a duzo treści. Często milczenie interpretujemy jako bezradność, zagubienie, ty pokazałaś, że mozna tym wojować. To co, że pojawiają się pisane milion razy słowa, ty traktujesz je osobiście tak jak ja. Bardzoo mi się podoba, duży plus za zwięzłość. Pozdrawiam cieplutko Alessia
Marek Ciućka Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 10/10 Cudo Krótko, bez zbędnych słów i na temat. Bardzo mi się podoba...
Luthien_Alcarin Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Witam:) Dobry utwór, z klimatem, choc nie zapsize sie na dłużej w pamieci...za duzo smutku i ksieżyców panuje pstatnio na poezji- i mam do teog lekki uraz, ale forma bardzo zgrabna i jak dla mnie duży + Pozdrawiam Agata
Ewa D. Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 brawo!!! szkoda, że takie krótkie ale jest super!!!
Rekomendowane odpowiedzi