Pan_Biały Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 dostrzegłem u goryla elementy człowieka ma to samo obłąkane spojrzenie jutro czy pojutrze dosięgnę banana wejście na drzewo grozi upadkiem, więc czekam na swoją kolej, aż rzucą coś i nie będę musiał się gimnastykować czekanie jest bezbarwne czekanie doprowadza do opadania powiek następny przyjdzie lepszy może zmądrzeję i podrapię się po głowie dla zabicia czasu choć nie jestem mordercą zrobię to bezboleśnie upijając się do nieprzytomności dla niepoznaki schowam się w tekturową torbę aż minie ten stan
Magda_Tara Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 też czekam aż minie ale ty (peel) masz więcej czasu wrócę i powiem jeszcze coś, może optymistyczniejszego gdzieś tam literówka, brak ogonka przy a. :)) świetny wiersz, Biały
Pan_Biały Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za słowa pozdrawiam r
Zbyszek_Dwa Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Też tak mówię jak Madzia - swietny wiersz o bezczynności bojaźni przed ryzykiem itd.... :) Miłego wieczoru Panie Biały :) Pozdr.
krzysztof marek Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 ucieczka niejedno ma imię. nawet "tekturowej torby". ciekawa odsłona, bardzo ciekawy wiersz Panie Biały. pozdrawiam serdecznie!
Magda_Tara Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 :)))a już ma ogonek - to jet to, co chciałam powiedzieć, R! przepraszam, ale nic radosnego nie przychodzi mi do głowy może jutro :* bardzo się podoba, jestem tu po raz nie wiem już który
Pan_Biały Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za podtrzymanie słowa:) i za odwiedziny pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krzysztofie:) pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak przyjdzie to zajrzyj i uśmiech niech się pojawi, o taki :))) dzięki za czytanie najlepszego r
Jolanta_S. Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach to czekanie, masz świetne pomysły tak czekając wcale nie jesteś bierny :))) coś mi/sie tak z tym ogonkiem, bananki bez skórki, wygięte i naprężone do bólu... za chwilę będą... serdecznie - Jola
Rekomendowane odpowiedzi