Adrian_Poraj Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Pośród krzyczących ciszą alei gdy wiatr ograbia graby z liści stojących niczym warta honorowa, gdzie ławki rdzewieją z tęsknoty za odrobiną ludzkiego ciepła. Na okaleczonej latarni jak wąż wokół kaduceusza wspina się w niebo bluszcz, wołąjąc pędem - Wróć jej życie Panie!
bestia be Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 ciekawie i ładnie , podoba się serdecznie be
Adrian_Poraj Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Serdeczne dzięki za komentarz i odwiedziny. Pozdrawiam :).
Baba_Izba Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Przeczytałam, jestem pod wrażeniem, ciekawie opisany park! Serdeczności - baba
Adrian_Poraj Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Dziękuję Babo za poświęcenie czasu, cieszę się, że się spodobał. Pozdrawiam :).
Magda_Tara Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 bardzo, bardzo i ten koniec, taki znienacka :)) świetnie
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 fajnie z tym spokojem pośród liści zaduma, refleksja, pięknie Adrianie puenta niezywkle nadziejna.. i też myśl mi się pojawia: nie nam o wszystkim znać plany(...) w jednej chwili człowiek czuje jak na twarz i jego sylwetkę owiewa ciepły wietrzyk J. serdecznie i cieplutko
teresa943 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pośród krzyczących ciszą alei gdy wiatr ograbia graby z liści, stoją niczym warta honorowa, ławki rdzewiejące z tęsknoty za odrobiną ludzkiego ciepła. W pierwszej proponowałabym niewielką zmianę. Oczywiście to tylko sugestia. Wiersz mi się podoba. Jest pełen zadumy. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi