bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 bez biletu przemierza przestworze dumna twarz lśni radośnie splecione rude warkocze zmierza ku zatraceniu jest szczęśliwa iż mogła zaistnieć ,,uśmiecha się do wszechświata" krótka chwila istnienia nadaje sens każdemu życiu
ecco sono Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 warte zastanowienia, przemyślenie, refleksji....nadzieja i pokora w jednym..... ...chętnie powrócę.....
Jolanta_S. Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 no się uśmiecham do wszechświata :)))))))) tylko to "gdyż" zabierz, bo CIĘ, drażni strasznie i unikaj tego w komciach. serdecznie - Jola
stokrotki w rosole Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Ależ ci się napisało Bestyjo. Pozdrawiam Cię jeszcze serdeczniej
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Ecco no skłania, jak mnie pewna kobieta z tego orga , ja jej buzi , a ona mnie w twarz i co? dziękuję za komentarz i wizytę serdecznie be
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu musisz czytać w moich myślach hehhehehe nie było, gdyż , tylko, ta" ale widzisz i mnie gdyż nie pasowało ale zobacz na szatę graficzną , co tam wstawić, by wers zawsze był krótszy sam nie wiem?, ot i co mam zrobić dziękuję za komentarz i odwiedziny szacuneczek be
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 [quote]=stokrotki w rosole]Ależ ci się napisało Bestyjo. Pozdrawiam Cię jeszcze serdeczniej Witaj Stokrotko miło , że wpadłaś, ach jakoś ktoś mi daje telepatycznie wenę dziękuje za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
ecco sono Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 życie długie.......a szuka się do sutku...........byle co nie zadowoli i nie ogrzeje....ani ciała ani duszy........cierpliwość cnotą...... Pozdrawiam ...i powodzenia......
ecco sono Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 aha....i nigdy nie mów na siebie "be".....to zła sugestia.....
stokrotki w rosole Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stokrotko miło , że wpadłaś, ach jakoś ktoś mi daje telepatycznie wenę dziękuje za odwiedziny i komentarz szacuneczek be to odpowiedz komuś, żeby się pocałował w nos, telepatycznie. Jeszcze raz Cię:)
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Ecco, a widziałeś dobre bestie chyba, że ,, Piękna i bestia":):):):) lubię swój nick i tak zostanie serdecznie be
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stokrotko miło , że wpadłaś, ach jakoś ktoś mi daje telepatycznie wenę dziękuje za odwiedziny i komentarz szacuneczek be to odpowiedz komuś, żeby się pocałował w nos, telepatycznie. Jeszcze raz Cię:) nieeeeeeeeee ja ją (kocham) szacuneczek be
ecco sono Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Ecco, a widziałeś dobre bestie chyba, że ,, Piękna i bestia":):):):) lubię swój nick i tak zostanie serdecznie be ....rozumiem, więc .......kryj się za tym...... ;-)
HAYQ Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 za rude warkocze już gdzieś łapałem dzisiaj, chyba u Joli ;) żelazowy meteoryt z Twojego wiersza lubi być piegowaty. Ładnie. :) Pozdrawiam.
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj HAYQ miło Cię widzieć, przed Tobą ciężko coś ukryć :):):):), jak juz u Ciebie ,, ładnie" to nie jest tak źle dziękuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 jeszcze ta jest zbędne. cacy wiersz!!! serdecznie - Jola
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 witaj Jolu p[onownie, niech Ci będzie jednak szukałem słowa, by jakieś było, a niech tam już nic nie bedzie!!!!!! dzięki za rady , więc skreślam ,,ta" gdyż ,,chwila" wiadomo o co chodzi dziekuje za ponowne odwiedziny szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chwilę też mi buchnął ;);DDD okroisz mnie i zostanę goła!!! Proszę zostaw to "gdyż" w spokoju, zapomnij w komentarzach też! Bestyjko ja Ciebie tak lubię, a to słowo "gdyż" takie fe... pisz bez tego.
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chwilę też mi buchnął ;);DDD okroisz mnie i zostanę goła!!! Proszę zostaw to "gdyż" w spokoju, zapomnij w komentarzach też! Bestyjko ja Ciebie tak lubię, a to słowo "gdyż" takie fe... pisz bez tego. Też Ciebie lubię ale jednak odchodzę napisałem Ci na priv, mam dość org dlaczego? mam prośbę to co wstawić zamiast ,,gdyż", tam musi coś być jednak nie mam głowy po pewnym komentarzu szacuneczek be
stokrotki w rosole Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to odpowiedz komuś, żeby się pocałował w nos, telepatycznie. Jeszcze raz Cię:) nieeeeeeeeee ja ją (kocham) szacuneczek be ok, to Ty ją pocałuj w nos. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi