bestia be Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 zerwał się ciemny wiatr wzburzone morze zastygło uwięzione statki bez sterów na łaskawość bogów czekają ze szczytów stęsknione żony wypatrują mężnych żołnierzy codziennie prowadzą dziewicę krwią nasiąknięty ofiarny ołtarz mijają lata nie ma wierności rozpusta szerzy się jak plaga jednak siwiejąca niewiasta potrafiła dokonać cudu
Jolanta_S. Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łomatko kochana :))) i śliczny, ale pewnie jeszcze powinnam wrócić jak 'ostygnę' Be uściski - Jola
bestia be Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łomatko kochana :))) i śliczny, ale pewnie jeszcze powinnam wrócić jak 'ostygnę' Be uściski - Jola Widzisz Jolu, co znaczy kogoś lubić? dajesz mi inspiracje, gdyż jak czytam wiersze i mi się podobają , a mają kilka możliwości, czyli co autorka chce przekazać, jaką myśl, jakie nawiązanie do .. itp wtedy wirują neurony i coś się zaczyna bez końca. Teraz mam w głowie kometę też z Twojego wiersza, gdyż tam pisałaś ,,złote włosy" mogą być przenośnią do warkoczy , jak wszechświat dziękuję za komentarz i wenę:):):):) jak odwiedziny bużka szacuneczek be
stokrotki w rosole Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 kiedyś słyszałam że cuda się zdarzają. Widzę, że też o tym słyszałeś, bestyjo. Wiwat siwiejące niewiasty;) Pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stokrotko miło Cię widzieć myślałem iż bana dostałaś, tak w wierszu ktoś pisał dziękuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękne przesłanie dla panów KOCHAJCIE SWOJE PENELOPY! i wcale nie trzeba płynąć do Itaki, bo... I TAK są blisko pozdrawiam serdecznie :) Grażyna
stokrotki w rosole Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stokrotko miło Cię widzieć myślałem iż bana dostałaś, tak w wierszu ktoś pisał dziękuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be pewnie że dostałam, ale już grzecznie przeprosiłam za wszystko, zrozumiałam swój błąd i pozwolono mi wrócić. Pozdrawiam:)
ecco sono Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 ...z taką przyjemnością się Was słucha...... ....więc dusza jednak nie jest głucha....
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękne przesłanie dla panów KOCHAJCIE SWOJE PENELOPY! i wcale nie trzeba płynąć do Itaki, bo... I TAK są blisko pozdrawiam serdecznie :) Grażyna Witaj Grażynko jasne dobrze mówisz, chciałem jednak bogów nie wstawiać w wiersz, ale cóż myślę ach nie sobie będą dziękuję za odwiedziny i zrozumienie szacuneczek be
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stokrotko miło Cię widzieć myślałem iż bana dostałaś, tak w wierszu ktoś pisał dziękuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be pewnie że dostałam, ale już grzecznie przeprosiłam za wszystko, zrozumiałam swój błąd i pozwolono mi wrócić. Pozdrawiam:) To miło, że wróciłaś, cieszę się szacuneczek be
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Ecco dziękuję za wizytę i komentarz zaciekawił mnie serdecznie be
Niemy Krzyk. Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Ajjj, ładny ten wiersz bestio, poruszył mnie;) czekam na więcej takowych:) Cieplutko pozdrawiam^^
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krzyku śliczne dzięki za miły komentarz i wizytę szacuneczek be
teresa943 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 wierność, uczciwość i stałość uczucia aż po ..."siwiejące włosy" :) ładnie to zakręciłeś z...inspiracji :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam Krysiu już nie wiem , co dobre, co złe? Miło, że Ci się podoba, może bym zakręcił , gdybym inaczej zatytułował i nie wstawiał słowa,, bogów" jednak tak sobie myślę iż przecież nie każdy jest oczytany dziękuję za komentarz i wizytę szacuneczek be
Rekomendowane odpowiedzi