HAYQ Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 i tak tyka bliskość z kobietą pęd w nieodgadnione nie bo i piekłoale jazda odpłynąłem i były tonie tylko fale dunajuw osikowym gaju zagaił pierwszy nim drżąc wyznała tak bez namiętnie usechłz kolei w pociągu kloszard znów jedzie w korytarzu w przedziałach klima po powodzi zarybiony las w zastawionych wnykach ucho od śledzia Azjakiem w tle najazd tatarów na jeźdźca w o borze raz na sto jaka pod wieczorek znudził jak każdy facet piję co nawarzyłem sie mię dziurawiec
Magda_Tara Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 pij, pij :)) Oryginale Ty! mniam zabieraaaaam :D i zaraz wracam :))
Oxyvia Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ha ha ha! Gra słów trochę w stylu Białoszewskiego, a trochę w modnej aktualnie konwencji poezji lingwistycznej. Bawią mnie takie wiersze, owszem. (Bo chyba powinny?). Pozdrówka. :-)
HAYQ Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy Mag da Tara nie jest różnicą a wagą czary :) czarujesz, ale bardzo dziękuję Maggy :) Pozdrowionka.
HAYQ Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja do pasa :) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Oxyvio, szczególnie za Białoszewskiego, niezasłużone raczej, porównanie :) Powinny - jak najbardziej. Cieszę się, że rozbawiłem. Do miłego.
Magda_Tara Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy Mag da Tara nie jest różnicą a wagą czary :) czarujesz, ale bardzo dziękuję Maggy :) Pozdrowionka. ee tam! zawróciłam! czary na wadze... nie przesadzę gdy powiem: usiadłam z wrażenia na jeża a rażenie wrażeniem takie że fakirzyzmem zarabiać mogę! idę zatem! buziak! rewelacja, HAYQ, uffffff uwielbiam takie odjazdy w dalekie czasoprzestrzenie! no dobra, muszę gasić, bo parzy palce pa! :))))))))))
teresa943 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 co ja tam przy Tarze gasnę dowcipem, o Tobie, HAYQ, to już nie mówię, tylko cha cha cha ...na całe gardło, bo "wciurniście" to fajne i jest się z czego "uśmiać" dzięki za "talent" humoru, oj masz go HAYQ, masz :)))))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
HAYQ Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy Mag da Tara nie jest różnicą a wagą czary :) czarujesz, ale bardzo dziękuję Maggy :) Pozdrowionka. ee tam! zawróciłam! czary na wadze... nie przesadzę gdy powiem: usiadłam z wrażenia na jeża a rażenie wrażeniem takie że fakirzyzmem zarabiać mogę! idę zatem! buziak! rewelacja, HAYQ, uffffff uwielbiam takie odjazdy w dalekie czasoprzestrzenie! no dobra, muszę gasić, bo parzy palce pa! :)))))))))) Znałem kiedyś pewną Fak Irkę z Pragi, co na gwoździach seks lubiła i gagi wymyślała, gdy w rosole facet pod nią klął na stole - a najbardziej te 200 kilo wagi. ;) Pa... rzy w palce? Ale co?
HAYQ Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby, Krysiu, te "talenty" (mój Boże) mógł człek jeszcze powymieniać w kantorze. A tu tylko się buja - ma za hayq co? QYAH! I tak dobrze, że choć śmiech wyrwać może ;) Dzięki Krysiu, pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :DDDDDDDDDDDDDD gagi gagamy nie pytaj damy co w palce parzy! parzy bo jarzy a raczej jara wiesz co się jara nie! nie cygara hipis? i nie wie? sam mnie uczyłeś w zamierzchłych czasach jak skręcać... nie ty? a kto?samo zło fajne to zło... a! i nie umiem limerykiem tak jak patykiem po piachu Brachu! :P ;)
Magda_Tara Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu droga! co Ty gadasz?!gasnę... ja cię zaraz trzasnę! gdzie ten dowcip? to są menki! gonić hajka a on z renki trzaska scenki co tam scenki! całe sceny... weź go dogoń trza mieć weny hektolitry i tak zdzieram z niego wenę niczym zdziera wena hyca znów do hajka i skończona bajka! :D :*
HAYQ Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :DDDDDDDDDDDDDD gagi gagamy nie pytaj damy co w palce parzy! parzy bo jarzy a raczej jara wiesz co się jara nie! nie cygara hipis? i nie wie? sam mnie uczyłeś w zamierzchłych czasach jak skręcać... nie ty? a kto?samo zło fajne to zło... a! i nie umiem limerykiem tak jak patykiem po piachu Brachu! :P ;) e, to chiba nie ja Madziu Cię uczyłem, ja wtedy koks tylko paliłem w piecu ;) "masz pojarać, bo mnie parzy" , no fakt - kałboje tak mówili z Panderosy. Na haju chodzili, a wzięło się to z tego: HAJ (B), czyli Hoss, Adam, Joe i Ben (daddy - nie ćpał) :) Dzięki ponownie.
Magda_Tara Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D noż Ci mówię że nie Ty tylko jakiś zły! i na dobre idę se! bo zadymić nie chcę Cie :)) dzięki HAYQ!
Baba_Izba Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 A ja robię za-dymkę i pokadzę HayQ, nie wiem tylko czy ce-buli woń lub-i On? Jesteś jedyny w swoim rodzaju, rozpoznawalny z zamkniętymi oczyma, wystarczy: słuchać, słuchać, słuchać, a głos masz taki, że aach! Albo czytać, czytać, czytać! Bardzo mi się! Nawet więcej! Milion serdeczności nieustannych - baba
Don_Kebabbo Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 gitar ra liryków - riff Perfect uwertur na scenie HAYQ wymiata Bayer Full Koncertowa składanka. Czekam na kolejne, które zabisujesz ;) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha, Zły... ten z Bagna pewnie :) Dzięki.
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie martw się OC bulę tyle, że zapach w ogóle mi nie przeszkadza, ach Babo miła, żebyś Ty wiedziała jak mi się chce Ciebie uściskać :) To teraz czuję się okadzony jak łosoś i na gębie bardziej czerwony od niego. A toś mi nochal u tarła. Dzięki. :) Serdecznie pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bayer Full? ;p ło ho hoho ;))))) - wymię kam. Dzięki Don Kebabbo Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi