Judyt Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 gdy wirują płatki śniegu konstrukcja ich pomyślana każda jest inna łapię na twoim czarnym płaszczu by zatrzymać i rozpuszczona pod wpływem ciepła przeciera zaspane szuka pośród dnia w kąciku sączy muzyka pięciolinia ugina odległości (...) ------------------------------- *spożyj pączek dla smaku dla śmiechu co na zdrowie duch święty niech podpowie*
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Twój wiersz "wybudza" z letargu / podoba się jego przesłanie / serdecznie i cieplutko Judyt :) Krysia
krzysztof marek Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 pięknie Judyto :) zastanawia mnie związek między pięciolinią a niepowtarzalnością płatku śniegu... hm. ukojenie..? pozdrawiam serdecznie :)
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z wzajemnością Krysiu, a chciałam go wyrzucić od razu mm.. to wybudza czy nie?(; J. (:
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słusznie zauważyłeś Krzysztofie,... chciałam stworzyć, żeby czytelnik odczytał związki między pięciolinią a...czymś innym( nie wiem czy zdradzić w końcu to nie ja mam to interrpretować;) ale w ten sposób też może być związek(: ukojenie też:) J. serdecznie dziękuję za czytanie, wnikliwość i cieplutko
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z wzajemnością Krysiu, a chciałam go wyrzucić od razu mm.. to wybudza czy nie?(; J. (: oczywiście wybudza, przynajmniej mnie :) nie wyrzucaj!!! buziak :)
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z wzajemnością Krysiu, a chciałam go wyrzucić od razu mm.. to wybudza czy nie?(; J. (: oczywiście wybudza, przynajmniej mnie :) nie wyrzucaj!!! buziak :) a to dobrze- cieszę się, zatem niech sobie powisi(; J.
bestia be Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 podoba się przesłanie, co można wiecej powiedzieć --- nic!!! szacuneczek be
andrejch Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 optymistycznie ost zwrotka najfajniejsza ;]
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIĘCEJ- DOBRZE ŻE JESTEŚ(:(:(: Wzajemnie
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Andrzeju za optymistyczne spojrzenie oraz zatrzymanie się J. serdecznie(:
Rekomendowane odpowiedzi