Jan Neck Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 cóż wiemy o sobie my – głupcy myślące siedem miliardów próbując zrozumieć co ludzkie aż sobie skaczemy do gardeł cóż wiemy o naszym kochaniu siedem miliardów serc czułych mających wciąż inne mniemanie choć jedna jest miłość – w ogóle cóż wiemy o naszej śmierci to siedem miliardów wciąż żywe – wnet w ziemi się będzie wiercić i nikt nie odpowie pod krzyżem próbując to wszystko zrozumieć lub chociaż odgadnąć przez serce przybędzie nas jeszcze tłumniej a pytań ze sto razy więcej
kuba skawa Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Jest pomysł, jest niezłe wykonanie. Podoba się.
zimna farba Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 ten wiersz jest dobrym przykładem twierdzenia że Poeta cierpi za miliony, ba za miliardy Pozdrawiam
krzysztof marek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 ciekawy i sprawny wiersz. gratuluję pomysłu! pozdrawiam serdecznie :)
adam_bubak Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to ja sobie trochę poprzeklinam: ZAJEBISTY przy czym zaznaczam, że chociażby ślad rymu wywołuje u mnie podkulenie ogona tym razem nawet nie zauważyłem wiersz uwodzi fantastycznym rytmem dobra robota :) pozdrawiam Adam
Nata_Kruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Ciekawa próba, zarówno forma jak i treść wiersza spodobały się. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi