Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 poleć ze mną na zieloną Atlantydę a założę się, że jest tam dzisiaj lato jak wagary z lekcji nocy nienażytej dajmy szansę wonnym kwiatom innym światom weźmy tylko kosz owoców, jakie lubisz i butelkę eliksiru dla wariatów raz na życie warto by się było zgubić zbłąkać uciec zawieruszyć co Ty na to?
Gryf Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witaj Anno dawno Cię nie odwiedzałem, więc na chwilę przyleciałem. Trochę wiersza przeczytałem i do lata zapłakałem. Zima się mi już sprzykrzyła, wszystko śniegiem mi przykryła. Zasypała całe gniazdo, jak się teraz kłaniać gwiazdom. Tobie dziś się nisko kłaniam i uciekam już do spania.
Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dobrej nocy, Gryfie! Dzięki za wierszyk:)
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 witaj Znikajaca ładny wiersz, podoba sie połaczenie Atlantydy w takim zestawieniu szacuneczek be
Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dzięki Bestio! Dość już tej zimy, prawda? Zaklinam! Cieplutko, Para:)
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz , jak Ty jesteś i nie znikasz to dla mnie jest wiosna buźka szacuneczek be
Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Oj, Besiu! Czy to wypada? Aaaa, może wypada! Dzięki śliczne! Para:)
gamini Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 U Ciebie owocowo i wariacko. Ładnie. Miłych snów.
Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dzięki Gamini! Wariackich snów! Cieplutko, Para:)
Agata_Lebek Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Lecę z Tobą !:)) Jest lato, są owoce, kwiaty, inne światy, eliksir nie jeden ;)
krzysztof marek Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 pięknie Aniu! jako jeden z wielu odbiorców wiersza mówię, że ja na to TAK!!! pozdrawiam cieplutko :)))
teresa943 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 weźmy tylko kosz owoców, jakie lubisz i butelkę eliksiru dla wariatów raz na życie warto by się było zgubić zbłąkać uciec zawieruszyć co Ty na to? a ja na to jak na lato z koszem pomarańczy jak wariatka tańczę sercem bez rozumu eliksir mi szumi Pa/ra/ra/Ana/ma/ :):) Buziak!
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 jak napiszę, że wiersz bardzo mi się podoba, to dostanę trochę tego eliksiru...? :) pozdrawiam ciepło
Anna_Para Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Agatko! Dzięki śliczne! Lecimy!!! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Krzysiu! Szkoda, że tak późno przeczytałam Twoje TAK ;) Bardzo mi miło! Cieplusio, Anna:)
Anna_Para Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 MaKrSk: A wierszyk ładny jest? Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 A niech nam szumi, Krysiu! Ładnie mi dopisałaś ciąg dalszy! Dzięki, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Grażynko, jasne, że dostaniesz! W końcu o to szło! Dzięki serdeczne:) Cieplutko, Para!
Magda_Tara Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 lecę Anka, gdzie chcesz wiesz :)) :*
Rekomendowane odpowiedzi