Jolanta_S. Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 będę do ciebie tak aż się skończy pójdę do nieba czy piekła wszystko jedno byle razem z nimi obyś ich nie podzielił i nie dał mi wyboru bo kogo wybrać może wiem wiedzieć nie chcę kto pierwszy i gdzie pytanie nie zna odpowiedzi a ty w głębokim śnie sens życia ból cierpienie smutek radość miłość wreszcie zdrada wyliczanka rzeczowników matematyka xD prawdę mówiąc tylko jeden miłość wszystkie inne w tym jednym spojrzę w twoją niesamowite jest czysta jakoby z pajęczyny utkana na niej drobne krople rosy to nie rosa w piersi rana serce rozdarte jestem podobna dziwnie puzzle powoli wszystko się układa
andrejch Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 ładny ;] ale ciut długi troche sie gubię w czasach i osobach
Jolanta_S. Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy dam radę go ciachnąć, pomyślę na tym ;) zgubić się można, tyle tych kawałków, jeden podobny do drugiego :)) dziękuję za „ładny” serdecznie-Jola
Dżygita Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 w puzzlach bywa ukryta siła wyrazu mimo trudności w rozumieniu, gdy są w rozsypce:) Pozdr.
bestia be Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Już pisałem o wierszu, podoba się , tylko powtórzę, gdyż wracam do tych puzzli, jak dziecko, a ,, wszystkie dzieci trzeba kochać":):):) szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) pozdrawiam ciepełko-Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za to, że wracasz! i siebie też :):):) serdecznie-Jola
H.Lecter Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 to nie rosa w piersi rana serce rozdarte jestem podobna Odkiczować proszę, te puzzle... Słabo.
nAzGuL22 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jolanta_S. Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytelnik się odegrał, zostawiająć "krechę"... Za szcerość zawsze obrywam :[[[
Jolanta_S. Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tasiemiec!!! pozdrawiam-J.S.
Rekomendowane odpowiedzi