Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) ale cicho :) cudnie skromnie mnie obdarzyłaś słowami;) cieszę się że choć cudnie jest dziękuję Madziu najlepszego i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem:) dzięki za rzucenie okiem pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w jej imię- dałabym, bo w tytule jest miłosc :P witaj P&B dzięki za sugestię Jagódko:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znam się, los mnie oszczędzał, ale bardzo prawdopodobne pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wywalamy i mamy fajny, prawdziwy wiersz dzięki pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tu mówić :))jest pięknie jest pięknie jest pięęęęęknie zadowolony? :D
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tu mówić :))jest pięknie jest pięknie jest pięęęęęknie zadowolony? :D zadowolony:) ukłony
Nata_Kruk Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dla mnie bez ostatniego wersu... reszta w porządku. Pozdrawiam... :)
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze nie usunąłem? już daję korektę dzięki za porządek;) pozdrawiam r
a._mrozinski Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Świetny wiersz. Bardzo cenię umiejętność pisania na tematy z gruntu romantyczne i romantycznie oklepane (takie jak np. miłość) w sposób niebanalny i nieromantyczny. Tobie się to udało. Arek
Baba_Izba Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak lubię, czytam i wiem: wiosna przyjdzie na pewno! Czytaj: wiersz - łał!!! - i jeszcze trochę! Serdeczności - baba
Ewa_Kos Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Dobre.Pełne treści, choć małych rozmiarów:)) Ukłony dla Autora! Pozdrawiam serde.:))
Pan_Biały Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Arku:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Babo za łał:)) najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Ewo za dobroć płynącą z komentarza:)) najlepszego r
Marcin B Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Podoba mi się pierwsza strofa. Reszta jest, mam wrażenie, zbędna. Pozdrawiam :)
Pan_Biały Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znalazłeś coś dla siebie i to cieszy, reszta jest zbędna pozdrawiam r
Liryczny_Łobuz Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Oj często też zostawia Debet - zwłaszcza ta PRAWDZIWA - i to debet nie do pokrycia ... pomimo starań! Prawdziwe i celne - m.
Pan_Biały Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak dziękuję za komentarz pozdrawiam r
klubo Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 ładnie- dobrze że przychodzi do niektórych - bo inni wciąż czekają- taka natrętna ale słodka- wszystko jej oddajesz nie patrząc na rachunki- to jest prawdziwa miłość, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi