łysy taytanczyk Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 prawdziwa bliskość jest kiedy chcesz być z kimś na dobre i na złe nie zaś gdy przy pierwszym potknięciu szukasz zguby w innego objęciu
Marta R... Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Święta prawda zawarta w malutkiej treści, a tyle zawiera.. pozdrawiam papatki zostawiam..
a._mrozinski Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 W zasadzie nie można się do tej myśli przyczepić. Szczera prawda. Ciekawią mnie jednak inne twoje wiersze, bo tutaj ciężko powiedzieć cokolwiek więcej. Arek
bestia be Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Bardzo ciekawa myśl, ale to chyba przestroga dla adresatki serdecznie be
krzysztof marek Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 prawda ale jednak z zastrzeżeniem w tytule. a miniaturki też są potrzebne. pozdrawiam serdecznie :)
kuba skawa Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 To nie jest wiersz. To jest zapisane "cokolwiek".
Waldemar Talar Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest pytanie i jest odpowiedz w tym wierszu - tak więc wydaje mi się że to za mało - no ale to tylko ma ocena z której nie musisz wyciągać pochopnych wniosków autorze . pozd.
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywistość podana i przypomniana - dobrze bo chyba jednak co niektórzy o niej zapominają pozdrawiam r
łysy taytanczyk Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 dziękuję, za przychylne komentarze, ale czegoś mi tu brakuje, i chyba będę zmuszony wrócić z nim do warsztatu. Zdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi