teresa943 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))
teresa943 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Krzyśku, miło, że wpadłeś "odśpiewać", a zmiana "takietamtego" misie i to bardzo :))) dobrze mruczałeś :) dziękuję serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to Ty jeszcze chora powracaj do zdrowia bo już płaczą fani że brakuje Pary/Ani a ja dziękuję i życzę ZDRÓWKA!!!! :))) cieplutko i serdecznie - Krysia
Baba_Izba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak miło sobie poczytać, sobie zanucić, takie miłe, optymistyczne słowa, gdy mróz, śnieżna zawieja, komunikacyjne zatory, a my już w domku! Aby do wiosny! Tym razem nieco inaczej, nadal z wyczuciem, delikatnie, pięknie! Serdeczności z ciepełkiem i z zielonością - baba
Jolanta_S. Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 chyb. już wsio powiedziano, mnie tylko siano (do łba) no Krysiu u Ciebie bucha z kominka :))) serdecznie-Jola
teresa943 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy mróz czerweini nochal a wiatr śniegiem po oczach śpiewam że wiosnę kocham tamtą minionę uroczą może wróci raz jeszcze zielenią figlować w trawie od nowa pokochać zechce jak niegdyś - także Babę :):):) Izo, bardzo dziękuję za cieplutkie słowa. Aby do wiosny moja Droga! Choćby to tylko kolejna, każda jest odrodzona i piękna!!! Ściskam Cię jak ...kamyk zielony :-) Buźka! Krysia
teresa943 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już wszystko powiedzieli muza rymy rozdzieli i Tobie osobiście kilka wersetów wyśle choć śnieżna zawierucha a w głowie ciągle głusza nie trapże się Joluś wielce dmuchnij tylko na węglel :))))) dzięki serdeczne *D Krysia
Baba_Izba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy mróz czerweini nochal a wiatr śniegiem po oczach śpiewam że wiosnę kocham tamtą minionę uroczą może wróci raz jeszcze zielenią figlować w trawie od nowa pokochać zechce jak niegdyś - także Babę :):):) Izo, bardzo dziękuję za cieplutkie słowa. Aby do wiosny moja Droga! Choćby to tylko kolejna, każda jest odrodzona i piękna!!! Ściskam Cię jak ...kamyk zielony :-) Buźka! Krysia Serdecznie Krysiu dziękuję, pięknie, naprawdę pięknie rymujesz! Dziękuję za wierszowanie dla mnie, o mnie a najbardziej o wiośnie. Tak przyglądam się sama sobie w tym wierszu, dochodzę do wniosku, że mi bardzo do twarzy w zieleni! Ładnie wyglądam, pewnie jeszcze bardziej siebie polubię! Nie piszę o tym - tak, z zarozumiałości, ale z przekonania, że łatwiej kochać innych, jak się pokocha siebie! Biorę ten zielony kamyk w dłoń, chucham i przekazuję dalej, do następnego Twojego Gościa! Na szczęście! Ściskam bardzo mocno - baba
teresa943 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy mróz czerweini nochal a wiatr śniegiem po oczach śpiewam że wiosnę kocham tamtą minionę uroczą może wróci raz jeszcze zielenią figlować w trawie od nowa pokochać zechce jak niegdyś - także Babę :):):) Izo, bardzo dziękuję za cieplutkie słowa. Aby do wiosny moja Droga! Choćby to tylko kolejna, każda jest odrodzona i piękna!!! Ściskam Cię jak ...kamyk zielony :-) Buźka! Krysia Serdecznie Krysiu dziękuję, pięknie, naprawdę pięknie rymujesz! Dziękuję za wierszowanie dla mnie, o mnie a najbardziej o wiośnie. Tak przyglądam się sama sobie w tym wierszu, dochodzę do wniosku, że mi bardzo do twarzy w zieleni! Ładnie wyglądam, pewnie jeszcze bardziej siebie polubię! Nie piszę o tym - tak, z zarozumiałości, ale z przekonania, że łatwiej kochać innych, jak się pokocha siebie! Biorę ten zielony kamyk w dłoń, chucham i przekazuję dalej, do następnego Twojego Gościa! Na szczęście! Ściskam bardzo mocno - baba cieszą mnie fani zielenią zaczarowanych wierszy miłość rozsiewam nadzieją żeby wciąż kochać więcej z potrzeby serca i Ciebie Droga Izo i wielu innych jeszcze z kamykiem w dłoni przytulam do serca bądź szczęśliwą kobietą piszącą sercem wiersze :))) Krysia
Baba_Izba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Buziaki!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja chcę, ja chcę być tym następnym goście... o rety, spóźniłam się? a co tam... u Ciebie Krysiu ten zielony kamyk, w każdym Twoim wierszu będę kolekcjonować (już) ślę ciepełko Grażyna
teresa943 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja chcę, ja chcę być tym następnym goście... o rety, spóźniłam się? a co tam... u Ciebie Krysiu ten zielony kamyk, w każdym Twoim wierszu będę kolekcjonować (już) ślę ciepełko Grażyna hehe, "kamyk zielony" jak widzę ma powodzenie :) a Ty nawet rozpoczęłaś zbierać... a niech Ci się spełni wszystko co najlepsze (od zaraz) ślę uściski i pozdrówki serdeczne :)))) dobranoc Grażynko - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi