basia gowska Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jak zwykle z otwartą buzią zapatrzyłam się w górę. Zajęła mnie różowość, błękity, fiolety i dość niechcący połknęłam chmurę, która od razu uderzyła mi do głowy. Skumulowane myśli zmieniły się w cumulusy i kłębiąc coś jeszcze na odchodne odpłynęły z powiewem. Ach, mogą nie wracać.
jacekdudek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skumulowane cumulusy... pociąłbym, takie zboczenie mało zostanie, ale to ty, autorze, pozdrawiam
bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 ciekawy wiersz , gdyż ma głeboką głebię jednak myśle , że nie będzie tutaj zrozumiała serdecznie be
H.Lecter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja obstawiałem " płytką głębię "... ; ) Duże szanse na najbardziej idiotyczny komentarz 2010 r. P.S. Wierszyk - " Pierwszy krok w chmurach ", w przyróżowionej wersji ; )
basia gowska Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty jednak zrozumiałaś. Bardzo dziękuję bestio
basia gowska Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja obstawiałem " płytką głębię "... ; ) Duże szanse na najbardziej idiotyczny komentarz 2010 r. P.S. Wierszyk - " Pierwszy krok w chmurach ", w przyróżowionej wersji ; ) Dziękuję za wpisanie się na tej stronie i za niezawodność w rypaniu pzdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Czytałem. Pozdrawiam.
f.isia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 kumulowanie w cumulusy - położyłaś na łopatki, a szkoda to mogłoby być clou programu ;) może odrobina pracy nad finezją ? :)
Leszek_Nord Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 mimo wszystko fajny, uśmiecham się, a to już bardzo dużo. Leszek.
Rekomendowane odpowiedzi