Joanna_Janina Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 spojrzenia spotkały się mimowolnie zadrżałam ten wzrok przeszył nawet myśli czułam jakby obnażył mą duszę i zajrzał do najskrytszych zakamarków serca ciekawość jego przemyśleń zaczęła zabijać od środka nie mogłam dłużej patrzeć w te oczy odwróciłam twarz pełną przestrachu okłamałam samą siebie i ukazałam obojętność oparł brodę na dłoni spojrzał w mą stronę zastygł w bezruchu i zdawał się o czymś marzyć leczy czy to był sen czy jawa wie tylko on sam
stokrotki w rosole Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Bardzo malownicza scenka. Jednak mam wrażenie, że mężczyzna chyba uciekłby wzrokiem. I cóż, pozostaje trzymać oczy przy sobie;)) Pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ciekawy wiersz zakonczenie jeszcze bardziej serdecznie be
Joanna_Janina Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Taki sobie wierszk napisany bez zastanowienia. Miło mi, że przeczytałaś. Pozdrawiam Janina
Joanna_Janina Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Cieszy mnie, że zaciekawiło bestio. Pozdrawiam :) Janina
Tango171 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Joanna Janina:zmysłowy wiersz i daje do myślenia. Och, ta miłość od pierwszego spojrzenia. Jestem za. Pozdr.b; J.S.
Joanna_Janina Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Miło mi i dziękuję za komentarz :) Pozdrawiam Janina
Rekomendowane odpowiedzi