Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 tikaniem innego zegara po drugiej stronie góry śpiewem innych cykad na brzegu innego morza kolorem innym niż znasz po pierwszej stronie słowa fakturą innych wspomnień na tym samym brzegu mijania w tych samych okularach co wiesz… taka sama
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 To stary, z lamusa, ale przypomniał mi się, i o! Poprawiłam...całkiem inny, ładniejszy, dziękuję Wam:)
Szkic Tylko Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 bardzo inna a jednak ta sama. stary ale ładny:) pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "odparowałam" te wyżej "w", co? troszkę zrobiły "ścisk" (aż 5!), ale wiesz, że to tylko moje "mądrzalstwo" akurat mnie naszło :)) sorki :)) zdróweczka Aniu :))) Krysia
bestia be Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stare , lecz dla mnie jako antyk lub , jak w wierszu brzeg i inne morze to Transatlantyk, podoba się całość szacuneczek be
Baba_Izba Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Taka sama, samuteńka peelka, choć "na brzegu innego morza!" Smutna jest samotność we dwoje, ładnie zauważone i opisane, serdecznie pozdrawiam - baba
Wilcza Jagoda Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, cykady raczej nie spotyka się nad morzem :) do przemyślenia poddaję buziaki
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Szkicu Drogi: serdecznie dziękuję za wizytę. Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzięki, Krysiu! Już nanoszę! Masz rację! Mądre i dobre uwagi są cenne, potrzebne, po to się tu mamy! :) Nie musisz przepraszać. Cmokam. Wdzięczna Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Bestio! Dzięki! Poprawiam Ci ksywkę na "Cacy"! Serdeczności, Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jagódko, Wilczyco! To wiersz powstały przed wyprawą na Cyklady, a tam, jak wiesz, cykady, jak najbardziej! Poza tym w wierszach mogą rozrabiać świerszcze, gdzie chcą! Nie muszą być geograficznie correct! Dzięki za "zbocze"! "Brzeg" musi się powtórzyć, to klucz do czytanie wiersza!Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 zawsze tak pięknie pisałaś ;) od urodzenia :)) buziak, Para
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 będę taka sama, tak jak... chyba jakiś sentyment ożył, podobny jak w zakończeniu wiersza Białego i misię ckni...:( ładniutko Aniu :) pozdrawiam serdecznie Grażyna
krzysztof marek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 w różnych sekwencjach ta sama... ciekawy motyw z okularami. to oznacza że peel-ka spostrzegawcza jest. adresat wie, to najważniejsze :) podoba mi się Twój wiersz. przyznaję, że zainspirował mnie do napisania paru wersów, ale jutro zamieszczę. posprzątam troszkę jeszcze :) pozdrawiam cieplutko Aniu :)))
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Na pewno przeczytam, Krzysiu! A że moje wierszyki inspirują??! Toż to dopiero komplement! :) Zarumieniłam się z zadowolenia. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Tarko, od urodzenia? Nie! Od ponownych narodzin! Jestem renaissansa:) Dzięki bardzo! Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Grażynko, serdeczne dzięki! Pozdrawiam, i niech się nie ckni! Wystarczy, że ...ech, co Ci będę:) Para, wdzięczna za czytanie i recenzję! :)
Anna_Para Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Babo Izbo: serdeczności. Czemu Ty mnie nie strofujesz? Hę? A... chwal mnie, lubię taaak! Wdzięczna za czytanie i recenzję, Para:)
grazyna k Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 ależ on jest pięknie od...Parowany :) cieplutko pozdrawiam Grazyna:)
Anna_Para Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jeszcze raz dzięki, Grażynko! Wpadaj do mnie na takie "odparowane" :)
Rekomendowane odpowiedzi