aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 po skrawek życia gnam otrzymuję wciąż ochłapy ostro przyprawione flaki przełknę, przecież jem nie od dziś ani wczoraj już dawna łykam żółć i gorycz dzień po dniu wysoko rozgrywa się karnawał życia i śmierci tak sobie zaszalałam łykając te same tabletki
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 W treści gorzko, wierszyk ok. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stefanie za poświęcenie uwagi mojemu przemyśleniu....i za! Pozdrawiam serdecznie! Ania
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 ja tylko chcę dodać Aniu :) ślę ciepełko Grażyna
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Codzienne ochłapy, czara żółci mają sęns w życiu. ładnie ujęte. pozdrawiam.
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie Grażynko za miłe...! Nawet nie wiesz ,że kilka Twoich serdecznych...daje mi siły!!! Uściskuje! Ania
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Jadwigo ...dziękuję ,że poczytałas moje myślenie....! Pozdrawiam Cię serdecznie! Ania
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie Grażynko za miłe...! Nawet nie wiesz ,że kilka Twoich serdecznych...daje mi siły!!! Uściskuje! Ania Aniu to dla mnie wielka radość, że przybywa Ci sił tak trzymaj! :)
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie Grażynko za miłe...! Nawet nie wiesz ,że kilka Twoich serdecznych...daje mi siły!!! Uściskuje! Ania Aniu to dla mnie wielka radość, że przybywa Ci sił tak trzymaj! :) Dziękuje!!! Za wszyskoooooooooooo! Ania
Agata_Lebek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zrobiłaś fikołka Aniu :)) Tym razem forma lesza od treści ;) A powinno być po równo ;) Pozdr.
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Aniu, juz nie użalaj się tak nad sobą głowa do góry, dosyć smęcenia, masz nowy dzień i dziekuj Bogu , ze masz :)) a jesli wstajesz i czujesz że cię coś boli, to też dziękuj, że CZUJESZ, ZNACZY SIĘ OBUDZIŁAŚ DO NOWEJ WALKI O ŻYCIE CMOOOOK
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zrobiłaś fikołka Aniu :)) Tym razem forma lesza od treści ;) A powinno być po równo ;) Pozdr. Agatko DZIĘKUJĘ! Forma ,,,cieszy bardzo Twoja ocena!!! Treść na pewno nazbyt ...autopsji! Serdeczności samych! Ania
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wszystko co dobre ....przesłane!!! Wiesz mi są dni że wolałabym pisać zupełnie na inny temat...!!! Jeszcze trochę pod górke ...a po tym się okaże?! Obiecuje ,że zakrce pozytywnie! Uściskuję! Ania
bestia be Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 O wierszu już pisałem ma sens i sie podoba serdecznie be
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło bardzo Droga bestio! Ciepluśko! Ania
LadyC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Niezmiennie twierdzę, że takie wiersze nie powinny bywać w dziale Z Ani forma ani treść. A że po znajomości daje się plusy. To tak potem wygląda Zetka
bestia be Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Lady C a możesz mi pokazać formę i treść co jest nie tak jestem ciekawy szacuneczek be
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lady ,,,czy Twoje wiersze powinny być Zetce? Uważam ,że nie ponieważ trzeba mieć czytelników nie popleczników! A ja otrzymałam nazbyt ...krytycznych ...aby nie oceniać Twoich..... ? wierszy!!!
LadyC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lady ,,,czy Twoje wiersze powinny być Zetce? Uważam ,że nie ponieważ trzeba mieć czytelników nie popleczników! A ja otrzymałam nazbyt ...krytycznych ...aby nie oceniać Twoich..... ? wierszy!!! Aluno - tu dyskutujemy o Twoim wierszu Żeby podyskutować o moim zapraszam pod mój. Bez urazy ale wszystko jest nie tak. Patos. Karnawał życia i śmierci - wytarte do bólu. Nic nowego, nic świeżego. A treść? Ot żale gorzkie. Peelka oczekuje braw czy współczucia za tę wypitą żółć? A przesłanie wiersza jest jakie? A puenta? Już wielu piło za błędy.
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lady ,,,czy Twoje wiersze powinny być Zetce? Uważam ,że nie ponieważ trzeba mieć czytelników nie popleczników! A ja otrzymałam nazbyt ...krytycznych ...aby nie oceniać Twoich..... ? wierszy!!! Aluno - tu dyskutujemy o Twoim wierszu Żeby podyskutować o moim zapraszam pod mój. Bez urazy ale wszystko jest nie tak. Patos. Karnawał życia i śmierci - wytarte do bólu. Nic nowego, nic świeżego. A treść? Ot żale gorzkie. Peelka oczekuje braw czy współczucia za tę wypitą żółć? A przesłanie wiersza jest jakie? A puenta? Już wielu piło za błędy. Poczytaj pozmieniałam w moim wierszu!
Rekomendowane odpowiedzi