Jolanta_S. Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 ona się nie starzeje nawet nie rdzewieje trwa od początku i nie zna rozsądku taka miłość
bestia be Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Krótko ale ładnie ]podoba się szacuneczek be
krzysztof marek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 prawda! pozdrawiam serdecznie :)))
łysy taytanczyk Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Czyżby? Może rzeczywiście nie jestem specem od poezji. Zdrówka!
teresa943 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 samo pojęcie "poezja" kojarzy się z czymś pięknym, porywającym serce, więc i wiersze pisane natchnieniem wg mnie zasługują na miano "poezji"...ale to moje subiektywne odczucie jako "liryczki" rozmilowanej w "umiłowaniu" dobra, piękna i przede wszystkim człowieka (sygnaturka) :))))) cieplutko pozdrawiam Jolu - Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 tym samym możemy tak miłować do końca świata i jeden dzień dłużej ,,,,,pozdrawiam
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Kto kocha poezje ,,,ten właśnie tak ją odczytuje! Serdeczności! Ania
Jolanta_S. Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kochani dziękuję za komentarze i mam dla Was jeszcze coś :))) poezja ona się nie starzeje nawet nie rdzewieje trwa od początku nie zna rozsądku taka miłość lub taka miłość nie zna rozsądku trwa od początku nawet nie rdzewieje ona się nie starzeje poezja itd.... sorki, ale tak mi się to różnie czyta :))) serdecznie-Jola
Rekomendowane odpowiedzi