Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 do zarzecza za daleko by sięgnąć z pamięci spływa zawsze pytaniem dlaczego ciepła kropla jeszcze zatrzymany po kolana w niepewności szepce nawet jeśli mnie nie kochasz powiedz tylko komu mam oddać ciało z blizną po duszy
bestia be Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 komu mam oddać ciało z blizną po duszy ten wers tylko na piedestał cały wiersz godny literatury, podoba się i to w ponad czasowym znaczeniu serdecznie be
Anna_Para Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ciało z blizną po duszy napisało dobry wiersz. A za rzeką pewnie ktoś myśli: czemu tak? Czysto, asceza, posprzątane, a jednak uczucia grają pieśń, aż piszczy! Podoba się! Pozdrawiam Cieplutko, Para:)
Bachencja_S. Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ciało z blizną po duszy oddamy temu, kto przed nami, wtedy ten, kto za nami - duszę zwróci.... :) Wiersz jest bardzo ładny. Moją zaś duszę szczególnie poruszył ten fragment: "z pamięci spływa zawsze pytaniem dlaczego ciepła kropla" bo....tyle prawdy zawiera.... Właśnie.... Ta kropla jednak pozostaje ciepła.... To jest cud, który zdziałał upływający czas-hohsztapler..... Chyba hochsztapler? Może jeszcze inaczej? Za późno, żeby sięgnąć do słownika. Nie chce mi się. Dobranoc. I proszę jeszcze coś napisać koniecznie. :)
krzysztof marek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 super wiersz. gratuluję! pozdrawiam serdecznie :)))
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 łomatko Krzysiek! ufffff, już :* to totalny zachwyt, co by nie było :D
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 ciało z blizną po duszy pięknie ujęte Krzysztofie znam to uczucie i lepiej nie umiałabym tego określić pozdrawiam serdecznie Grażyna
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bestio za dobre słowo. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrowienia ze środka rzeki. ;) Posprzątane, hahahaa...Jak ja nie lubię sprzątania. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie jeszcze coś napiszę. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi ! Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co by nie było ? ;) Dzieki Magdo, pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Grażyno. Czasem coś się uda dobrze napisać. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 gratuluję Krzysiu szerokości patrzenia no i gradacji uczuć, emocji w wierszu, J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najważniejsze jest to co chcesz zobaczyć sama. Ja tylko mogę próbować opowiedzieć coś po swojemu, cieszę się jeśli tekst jest obrazem budzacym zaciekawienie. Pozdrawiam Judyto ciepło Krzysiek
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najważniejsze jest to co chcesz zobaczyć sama. Ja tylko mogę próbować opowiedzieć coś po swojemu, cieszę się jeśli tekst jest obrazem budzacym zaciekawienie. Pozdrawiam Judyto ciepło Krzysiek jest wspaniale- ale skromniś, widzę po swojemu- pewnie, że tak opowieść nie budzi zaciekawienia- to małostkowe, jest godna... , J.wzajemnie z mocą
teresa943 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 choć rzadko się pokazuję oficjalnie, bywam u Ciebie incognito...l ubię poczytać i zamyślić się nad przesłaniem ładnie Krzyśku, bardzo ładnie :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Krzysiu gratuluję empatii ,wiersz wspanialy! Serdeczności! Ania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, ja czytam wszystkie Twoje wiersze, z przyjemnością, Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Aniu za miłe słowa. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi